Hormontartalmú spirál vagy méhkivétel?
Az orvosom mióma (2cm) és a 24 napos ciklusom ami 12-14 napig tart, méhkivételt vagy hormontartalmú spirált javasolt. Azt mondta nem sürgős a dolog, de javasolja hogy gondolkodjak el rajta.
Ha egyiket sem szeretném és így maradok, akkor történhet valami nagyobb baj?
Nálunk nem csinálnak mióma műtétet, a méhnyálkahártya közelében helyezkedik el, az orvos azt mondta állandóan irritálja a nyálkahártyát, nem tud megnyugodni, ezért vérzik állandóan hosszan.
Tènyleg nem tudom mitévő legyek. 45 éves vagyok, 2 gyermekem van, nyilván babát vállalni már nem szeretnék.
Kedves kérdező! Hogy vagy,mi lett végül a megoldás?
Nekem is rendellenes vérzés + sok mióma,de nem vetetném ki a méhemet,mint ahogy felmerült. Most spirálon gondolkodom, tapasztalatokat gyűjtök.
Köszönöm a választ.
De legalább fennmaradt, nem lökődött le az erős vérzés miatt 🙂
Egyelőre valóban nem vagy előrébb vele,de hátha Nálad csak kicsit több idő kell,amíg összehangolódtok 🙏🙏. Én úgy tudom,hogy 3-4 hónapig ez a csöpögés normális.
Hízni nem híztál?
De nem csak csöpög, menzesz 10 napig erősebb. Igazából előrébb nem vagyok, mert szédülgetek ugyanúgy mint régen az erős vérzéstől. Nem tudom le tudna e löködni, műtött extrém zárt méhszájam van, altatásban tették be emiatt.
Híztam 5 kilót, hamar észrevettem, hogy zabálósabb lettem. Most nem eszek szénhidrátot, illetve minimálisat és így tartom a súlyom.
Na,a súlygyarapodás meg egyből jött 😥😥
Én ettől tartok a legjobban. A meglévő+ 5 kilomat sem bírom leadni.
Kitartás, remélem, hamarosan megszűnik a vérzésed 🙏
Épp a határon vagyok, de már én is nehezen adom le a súlyt amit felszedek.
44 éves 171 cm és 67 kg vagyok most. Nem szeretnéi több kilót se vért :-D
Köszi szépen, én is kívánok neked minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!