Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Fogamzasgatlot szedek 21 napig 7 napos szunettel ami most van es megkene jonnie. Nagyon nagyon minimalis ver jon, betetre semmi csak akkor lattam a heten kb 2x mikor megtoroltem magam mosdo utan egy pici vert. Mi lehet ennek az oka?2022. júl. 16. 08:26
1/8 anonim válasza:
mióta szeded a fogamzásgátlót?
egyébként én akkor hagytam inkább abba, amikor nagyon lecsökkent a mennyisége a mensinek. egyik barátnőmnek a fogamzásgátló melletti mensijére a végére már elég volt csak egy sima tisztasági betét, szóval ha régebbóta szeded (én 3, barátnőm 6 évig szedte), simán lehet ez az ok. de ha csinálsz egy tesztet, abból már kiderül
2/8 A kérdező kommentje:
4 honapja szedem
2022. júl. 16. 09:53
3/8 anonim válasza:
csinálj egy tesztet, aztán beszélj nőgyógyásszal, lehet érdemes gyógyszert váltani, bár emlékeim szerint mellékhatás lehet simán a csökkent vérzés.
4/8 A kérdező kommentje:
Milyen tesztet erdemes venni? Annyi fele van..
2022. júl. 16. 12:20
5/8 anonim válasza:
én a rossmann sajátmárkás tesztjét (facelle) szeretem leginkább, olcsó és az érzékenyebb fajta, megbízható :)
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom minden valaszolonak:)
2022. júl. 18. 11:14
7/8 anonim válasza:
mindet én írtam, szívesen:) csináltál tesztet végül?
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor neked koszonom!
Vegul megjott egyebkent rendesen de vettem egy tesztet, elraktam kesobbre :D
2022. júl. 19. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!