Egyébként a modern táplálkozástudomány a teljesértékű növényi étrendet pont, hogy támogatja. A vegánság más, az az állatvédelelmről és nem az egészségről szól (tehát, ha nem érted és nem értesz hozzá, akkor ne ezzel példálózz). Azt viszont egy szakértő sem támogatja, hogy ne járjunk szűrésekre...
2022. júl. 19. 11:34
42/52 anonim válasza:
A vegánság lehet morális és egészségügyi megfontolások döntése is. Az én ismerőseim az eü hatások miatt lettek vegánok.
Nyilván egy szakértő sem fog a mundér ellen beszélni. (Jóllehet, vannak kritikus, a mnyrákszűrés hatékonyságát megkérdejelező tanulmányok. Valamint a startisztika sem támasztja alá teljes mértékben. Sajnos nem mentettem le azt, amelyik a rendszeres szűrésen részt vevő és részt nem vevő nők rákos elhalálozását állítja egymás mellé. Nagyon meglepő az eredmény.
A vegánokra visszatérve, ismerőseim magabiztosan állítják, hogy tisztán növényi értenddel is tökéletes a táplálkozásuk a saját tapasztalataik alapján. Én pedig a saját tapasztalataimat mondom el.
2022. júl. 19. 11:55
43/52 anonim válasza:
32. hozzászólásban az alábbi van többek közt:
"Nem játszom mások egészségével. Aki akar elmegy, én pedig hozzáteszem, hogy 95%-ban teljesen feleslegesen."
Az ilyen - téves "statisztikai" információk közlésével - ahhoz járulsz hozzá, hitelteleníteni próbálod a vizsgálatokat, azok jelentőségét.
2022. júl. 19. 12:09
44/52 anonim válasza:
A vegánság és a növényi étrend még mindig nem ugyanaz, látom, nem érted ezt sem. Csak a saját “igazad” szajkózod mindenben.
2022. júl. 19. 18:10
45/52 anonim válasza:
Akkor világosíts már fel légyszi, mi a különbség...
2022. júl. 20. 02:21
46/52 anonim válasza:
Leírtam már; a vegánság az állatvédelemről szól, egy vegán megeszik bármit, amit nem állati eredetű és nem jár állatok kihasználásával/szenvedésével, függetlenül attól, hogy egészséges-e vagy sem. Az élete többi területét is így éli. Míg a téné alapja az emberi egészség, csak éppen nem jár állatok leölésével/kihasználásával, de az “csak a mellékterméke”.
2022. júl. 20. 13:39
47/52 anonim válasza:
A vegánság nem feltétlenül az állatvédelemről szól, ezt már írtam. Vegán ismerőseim csak eü szempontok alapján lettek vegánok. De ez már csak a szavakon lovaglás.
2022. júl. 20. 15:04
48/52 anonim válasza:
Az ismerőseid divatvegánok.
2022. júl. 20. 15:17
49/52 anonim válasza:
Írtam: eü megfontolásból lettek azok. Azóta elhagyták a gyógyszereiket, állításuk szerint sosem voltak még ilyen fittek. Pedig nem mai gyerekek már.
Szóval, nem divatvegánok. Nem is kimondott állatvédők, bár nagy állatbarátok.
2022. júl. 20. 23:46
50/52 anonim válasza:
Még mindig nem érted a vegánság lényegét, pedig elég érthetően elmagyarázták neked. Aki nem az állatok miatt vegán, hanem a saját önző szempontjai miatt, az divatvegán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!