A méhnyakrák mennyi idő alatt végez az emberrel a tünetek megjelenésétől számítva?
30, rád tartozik?
És te mikor voltál utoljára mondjuk fogorvosnál? Fogadjunk hogy oda sem mész el a féléves-éves kontrollra, és rohad a szád. Ne válaszolj, igazából nem vagyok rá kíváncsi.
Úgy teszed tönkre az egészséged ahogy akarod, ahhoz viszont nincs jogod, hogy másokéval játssz.
31
Kezdesz agresszív lenni, ez nem oké. A gyomor stb. tükrözést azért hoztam fel, mert nagy összegben mernék fogadni, hogy még nem voltál. Ami persze nem baj, viszont így már sántít a történet: mindegy miért nem mész: fájdalmas, kellemetlen, vagy csak nem érzed szükségét - egyre megy. Nem vagy következetes.
A fogorvos nem zavar; nincs taperászás; húz, töm, fogkövet szed le - kb. annyi, mint amikor a fodrász levágja a hajam.
Nem játszom mások egészségével. Aki akar elmegy, én pedig hozzáteszem, hogy 95%-ban teljesen feleslegesen.
32, tévedsz, mert voltam. És igen, kellemetlen, de az ember megteszi az egészségéért.
Agresszív vagyok? Semmi olyat nem írtam ami agresszióra utal. Az jobb, hogy te végig passzív-agresszív módon írsz? De nemcsak most itt, hanem folyamatosan. Felismerhető vagy a stílusodról. Meg a pipáidról és a százalékodról is. Na meg arról, hogy senki nem ír olyan elmebeteg dolgokat mint te.
És igenis játszol mások egészségével. Rengeteg bizonytalan embert lebeszéltél már arról hogy szűrésre menjen. Az ilyet keményen büntetném.
Életekkel játszol. Olyan mintha azt mondogatnád hogy senki ne kösse be a biztonsági övet mert felesleges.
Nem feleslegesen, mert sose lehet tudni.
Nem kéne ilyet írni, hogy "feleslegesen mennek el rákmegelőző szűrésre" pláne százalékosítani nem kellene.
Meg kell ismerkedni azon szakemberek szakmai ajánlásaival, akik ezt tanulták nagyon sok évig, erre tették fel az életüket.
33
Ha voltál, akkor bocs; remélem minden rendben.
"Agresszív vagyok?" oké, nem agresszív, mindenesetre a "...rohad a szád..." elég méltatlanra sikeredett.
"Nem kéne ilyet írni, hogy "feleslegesen mennek el rákmegelőző szűrésre""
Nézd, ha elmegyek egy kellemetlen vizsgálatra, és kiderül, hogy semmi szükség nem volt rá, akkor az fogalmazódik meg bennem, hogy "a francba, feleslegesen tettem ki magam ennek..." legyen az tükrözés, vagy kenetvétel, bármi.
A szakemberek ajánlásait ismerem; a véleményemet, döntésemet azok ismeretében hoztam meg.
"A szakemberek ajánlásait ismerem; a véleményemet, döntésemet azok ismeretében hoztam meg."
Szép és jó, mint mondtam, saját magadat úgy teszed tönkre ahogy akarod, hiheted magad okosabbnak meg tájékozottabbnak az orvosoknál, ez csak téged tesz nevetségessé, ahhoz viszont továbbra sincs jogod hogy másokat negatív irányba befolyásolj, hogy mindenkit rábeszélj hogy ne menjen orvoshoz.
Mellesleg ideje lenne észrevenned hogy nem egy emberrel beszélgetsz. Csak gondoltam megemlítem, mivel egy hozzászóláson belül többünket idézgetsz, gondolom azt hiszed hogy egy és ugyanaz a felhasználó vagyunk.
38
Nem érzem magam okosabbanak az orvosoknál, pontosan leírtam, hogy a kellő infók ismeretében cselekszem így.
Ahhoz jogom van, hogy elmondjam, orvoshoz járás nélkül is tökéletesen megvagyok. A fentebb leírtak betartásával ez bárkinek sikerülhet és akkor megspórolhat magának egy csomó kellemetlenséget. Mint ahogyan egy vegán is leírhatja egy főzős kérdésnél, hogy köszöni, de jól megvan állati eredetű élelem nélkül, - noha a modern élelmezéstudomány ezt jelenleg nem támogatja - és nyugodt szívvel ajánlja másnak is. (Nem vagyok vegán amúgy). Szóval, túlreagálod ezt az egészet.
Persze, a vegán is elmondhatja hogy ő vegán, ahhoz viszont nincs joga hogy másokat elrettentsen bizonyos élelmiszerektől.
Neked ez missziód, mivel az összes nőgyógyászos kérdésnél megjelensz és kampányolsz a szűrés ellen, meg nyomkodod a pirosakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!