A méhnyakrák mennyi idő alatt végez az emberrel a tünetek megjelenésétől számítva?
12
Kellemetlen vizsgálat pokolba kívánja az ember.
13, de értelmes ember nyilván inkább egy kellemetlen vizsgálatot választ mint a kemoterápiát, a sugárterápiát, a műtétet, a sok szenvedést és az esetleges korai halált.
Ezerszer inkább évente egy kétperces vizsgálat ami ráadásul nem is fáj.
14
Úgy csinálsz, mintha mindenki rákban halna meg, aki nem jár szűrésre... (Aki meg jár, az tutira nem lenne rákos). Nos - nagyon nem ez a helyzet.
15, nem csinálok úgy, csak tudni kéne értelmezni.
Te viszont igazán befejezhetnéd az állandó negatív kampányt. Fogalmad sincs sajnos hogy amit évek óta művelsz itt az oldalon, az mennyire káros.
Negatív kampány amikor minden egyes nőgyógyászos kérdésnél megjelensz és elkezded az elmebeteg dolgaidat mondani, hogy senki ne menjen nőgyógyászhoz mert úgyse lesz senki méhnyakrákos, és hogy a nőgyógyászok perverzek és élvezkednek a pácienseiken, satöbbi satöbbi....
Meg amikor a kemény 50%-oddal szépen nyomkodod a pirosat minden egyes olyan válaszra amelyik normális ember módjára gondolkodik és azt írja hogy fontos a szűrés.
Ott vagy az összes ilyen kérdésnél, mindenhol ott van a piros 50%-od, erről szól az egész életed hogy másokat próbálsz elriasztani a nőgyógyásztól.
Pszichiátriai eset vagy.
18
Rosszul látod:
-Nem mondtam, hogy nem lesz senki rákos, mert sokan lesznek. Mindig leírom a rizikófaktorokat. Meg azt is, hogy milyen esetben kerülhető el jó eséllyel.
-Azt végképp soha, sehol nem írtam, hogy a nőgyógyászok perverz élvezkedők. Ebben valószínűleg összekeversz valakivel. Észrevételeim úgy általában vonatkoznak a témához, az orvos nemétől függetlenül.
-A piros 50%-ot nem értem; nem tudom, hogyan működik a gyk.
-Igen, minden tanítványomat és fiatal ismerősömet lebeszélek a felesleges orvoshoz járásról. És 18-20 évesen rákszűrésre járni totál felesleges.Normál esetben szülésig meg is lehet úszni a dolgot, és nem kell kitenni magunkat ilyen kellemetlenségnek, megalázó procedúrának.
-Ha Téged megnyugtat, járj. (Tavaly halt meg kolléganőm mnyrákban rendszeres szűrés mellett. Kb. ennyit ér.). Én csak leírom a mérleg másik oldalát is: Ha nem jársz (15+ éve nem voltam) akkor sem történik semmi. Igen, ha olyan agresszív típusú rák támad meg, akkor meg úgyis mindegy.
-Nem, nem vagyok pszichiátriai eset; normális családi életet élő átlagos eset vagyok. Vannak önálló elképzeléseim dolgokról; az lehet, hogy eltérőek a tiédtől, no de van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!