A méhnyakrák mennyi idő alatt végez az emberrel a tünetek megjelenésétől számítva?
Full lejön, hogy semmit sem tudsz arról, hogy mit tudok a mnyrákról. Soroljam a kockázatosabb törzseket...? Utána néztem, pontosan azért, hogy tudjam, mi mivel jár. Igen, hpv, amit 99 százalékban életmóddal ki lehet küszöbölni. A hajlam is öröklődhet, szerencsére ez sem érint.
Oké, Téged nem visel meg a vizsgálat, én pedig nem engedek be az intimszférámba szívesen senkit sem - kivéve a páromat.
Ja igen, ilyesmit is írtál valamelyik kérdésnél, hogy mekkora r.banc az aki elmegy széttenni a lábait az orvosnak.
Ne tagadd, a többség ismer már itt. Azt is te írtad hogy az orvosok ezen élvezkednek.
Oké hogy te elmebeteg vagy és úgy élsz mint egy amish, de másokat ne térítgess ezzel a hülyeséggel. Sajnos vannak befolyásolható emberek, az meg gusztustalan dolog hogy lebeszéled őket arról hogy szűrésekre járjanak.
22
Nem, ismétlem, az "ezenélvezkednekazorvosok" vélemény nem én vagyok. Mondtam már; az orvos neme tök mindegy; a vizsgálat ellen vagyok. És nem vagyok egyedül, múltkor írt valaki, aki 20 éve nem volt nőgyógyásznál, meg itt-ott írtak még hasonlókat.
Nem élek úgy, mint egy amish, egyáltalán nem, modern életet élő, kiegyensúlyozott vagyok, stabil párkapcsolatban élő. Máshol van az ingerküszöböm. Ennyi. Pl. a masszázst sem szeretem, pedig tudom, hogy biztosan jó lehet, de ott is zavarna a túl közeli fizikai érintkezés egy idegennel.
Amúgy mindenkinek nekiesel, aki mást gondol, mint Te? (Nem kell válaszolnod; tapasztalom)
24
-Kérlek, hagy már ezt a r.b@ncozást, az nem én voltam.
-Ha valami baj lesz, nyilván elmegyek. De bízom benne, hogy ahogyan az elmúlt sok év alatt sem volt gondom, ezután sem lesz.
"Amúgy mindenkinek nekiesel, aki mást gondol, mint Te?"
Ezt remélem magadnak írtad, ugyanis pont te csinálod ezt, engem meg ez zavar. Hogy másokat veszélyeztetsz. Szinte vallásos vehemenciával térítgetsz mindenkit hogy ne menjen nőgyógyászhoz, meg nyomod a pirosakat mindenhová.
Oké, te nem mész (amiről már leírtam a véleményem, nem akarom ismételni magam) de miért érzed missziódnak hogy mások miattad ne menjenek orvoshoz mikor szükséges? Ha neked mentális problémád van az érintéssel (abból ítélve hogy így felhoztad a masszázst is) azt nem kéne minden normális emberre kivetíteni.
26
-Rosszul értelmezed a dolgokat megint: Nincs mentális problémám az érintéssel kapcsolatban; egyszerűen idegenekkel nem szeretek fizikai kontaktusba kerülni. (A hangsúly az idegenen van, közeli rokonokkal, ismerősökkel üdvözlő puszi vagy ölelés rendben van természetesen).
-Igen, ha szóba kerül, vagy kérdés merül fel a témával kapcsolatban, elmondom, hogy igenis, van élet nőgyógyászhoz mászkálás nélkül is. (Kivéve komoly betegség, szülés). Megfelelő életmóddal a problémák döntő többsége elkerülhető. Ezt szoktam leírni, példának hozva magamat. (És nem vagyok ezzel közel sem egyedül). Hajlamosak sokan abba a csapdába esni, hogy az évi egy vizitből egyenesen következik, hogy tuti nem lesz baj. Egy frászt nem. Nem azon múlik. Pl. a fog.gátlónak annyi, de annyi mellékhatása lehet, hogy felsorolni is nehéz. Viszont kényelmes, így szedik. Igaz, hogy orvoshoz kell rohangálni feliratni, aztán a vérzésproblémákkal, aztán a gombásodással, libidócsökkenéssel, mittudomén. Aztán a hpv... tipikus életmódból fakadó vírus (nem, nem r.b@anckodás, inkább csak meggondolatlanság, gyakori partner csere, fesztiválozás, stb.). Amikor ezeket leírom, mindig én vagyok a gonosz...
26
Mivel nem dohányzom és rákbeteg sem volt szerencsére a csalédban, a tüdőszűrés sem érdekel annyira. A munkahelyemhez elvileg kellene, de szerencsére nem foglalkozik vele a kutya sem. Gyomor- és vastagbél tükrözésre sem járok mert semmi nem indokolja.
Te ezekre mindre jársz?
Nyilván normális ember rendesen eljár a szűrésekre. Nemcsak nőgyógyászhoz, hanem az összes ajánlott szűrésre. Te gondolom valami szektás vagy hogy ennyire orvosellenes vagy. Van is egy tippem hogy melyik szektába tartozol.
De persze most jön a tagadás, mint mindig.. Te nem vagy nőgyógyászellenes, te nem vagy szektás, te nem vagy elmebeteg, te nem mondtad azt sem hogy r.bancok akik szét merészelik tenni a lábukat az orvosnak, meg azt sem hogy a nőgyógyászok perverzek. Persze, egyik sem igaz, mégis minden ilyen témánál ott vagy és osztod azt a nem létezőt...
Meggyőződéses ateista vagyok. Nem orvos(tudomány)ellenes, hanem felesleges orvoshozjárás-ellenes vagyok.
Viszont nem válaszoltál: milyen gyakran jársz gyomor- és vastagbél tükrözésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!