Méhnyakrák szűrése után normális a fájdalom?
Láttam, hogy volt ilyen kérdes, de mindenhol azt írták, 1-2 nap még oké. Én először voltam nőgyógyaszati szűrésen. Nem vagyok már tinédzser, de szűz vagyok. Volt ultrahang is. Nagyon fájt a vizsgálat, legalábbis egy pillanatra. A nő annyit mondott, hogy feszes vagyok, nem tudok lazítani, és ő maga is rácsodálkozott a vérzésre, kerdezte, hogy menstruálok-e, pexig pont előtte beszéltük meg, hogy nem. Megvizsgálta, nem sérült-e meg a méhszáj, de aztán simán elengedett, nem mondta, hogy baj lenne. Ez kedden volt, most péntek van. Azóta is betétet használok (menzesz nem aktuális). A betét ma már nem véres, cssk biztonságból tettem be, de amikor pisilek, néha még kis vért is látok, és a Wc papíronis néha még van. A vizsgálat után vérzett, nem nagyon, de azért kellett a betét. Másnap picit pecsételős volt. Harmadnap már inkább barnás volt, folyás, azt hittem, végre vége, de ma is látok még vért a pisiben. A hasam 2 napja görcsöl, olyan érzés, mint amikor görcsöl. A hüvelyemben pedig sebet érzek, valami fáj. Nem érzem folyamatosan, de ha leülök például, akkor igen, vagy mozdulatokn. Mondjuk most épp fáj folyamatosan.
Ez ráadásul magánban történt sok pénzért. Közvetlenül a vizsgálat után nem is éreztem ezt a fájdalmat, ott helyben betettem betétet, ahogy a doki mondta, de akkor ott még nem fájt, mert mondtam volna neki.
El fog múlni? Kell vele csinálni valamut? Azt olvastam, sima görcsoldót bevehetek.
Mivel szűz vagy ezért lehet a szuzhartya teljes at szakadása miatt volt a vérzés.
A fájdalom meg érthető ha szűk és feszes voltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!