Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vény nélküli vízhajtó?

Vény nélküli vízhajtó?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hete vettem eszre hogy a szervezetem vissza tartja a vizet, napi egyszer pisilek. Akármennyit ihatok, nagyon sok magas víztartalmú zöldséget eszem, akkor se változik a helyzet.

Nagyok zavar, valaki tud nekem mondani jól bevált vény nélküli vízhajtót? (Félre értés ne essék, nem szeretnék fogyni és nem a fogyás cél)

2022. jún. 24. 18:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Felejtsd már el a vízhajtózást!

A hasmenést kell felszámolni.

Vagyis kideríteni az okát.

Komplett javaslat csomagot tudnék mondani, de attól tartok falra hányt borsó.

Ahogy vissza kérdeztél hogy a hasmenéstől is lehet e a kevés vizelet, arra az a válasz hogy igen.

Illetve vesekárosodás miatt is lehet kevés vizelet, és a hasmenés is (mert ha a vesék nem képesek kiszűrni amit kéne nekik, fokozottan terhelődik a máj, és -ezt kevesen tudják de- a vastagbél falán választódik ki néhány salakanyag).

2022. jún. 26. 10:58
 22/26 A kérdező kommentje:
Tudva, hogy mikor megy a hasam mennyi szokott ki jönni, szerintem nem emiatt pisilek sokat. De mindegy, anya azt mondta hogy menjünk el az orvoshoz. Ha valaki kiváncsi hogy mit mondott akkor annak szívesen megirom
2022. jún. 26. 11:22
 23/26 anonim ***** válasza:
76%
20 éves múltál. Miért "menjünk el" az orvoshoz? Miért kell hozzá szülő?
2022. jún. 26. 11:42
 24/26 anonim ***** válasza:

19 azért lettél lepontozva mert a kerdezőn nem segít a teád. Komolyabb problémája van.

Engem érdekel mit mondott az orvos és mi derült ki. Megírnád itt vagy privátban?

2022. júl. 5. 11:15
 25/26 anonim válasza:
Kérdező, mi történt azóta? Találtál megoldást?
2024. ápr. 28. 19:13
 26/26 A kérdező kommentje:
25-ös, sajnos nem. Ám elmentem endokrinológushoz, aki felírta nekem a Saxendát, ez segítségével beindult a fogyas
2024. máj. 2. 12:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!