Vény nélküli vízhajtó?
Sziasztok! Pár hete vettem eszre hogy a szervezetem vissza tartja a vizet, napi egyszer pisilek. Akármennyit ihatok, nagyon sok magas víztartalmú zöldséget eszem, akkor se változik a helyzet.
Nagyok zavar, valaki tud nekem mondani jól bevált vény nélküli vízhajtót? (Félre értés ne essék, nem szeretnék fogyni és nem a fogyás cél)

Felejtsd már el a vízhajtózást!
A hasmenést kell felszámolni.
Vagyis kideríteni az okát.
Komplett javaslat csomagot tudnék mondani, de attól tartok falra hányt borsó.
Ahogy vissza kérdeztél hogy a hasmenéstől is lehet e a kevés vizelet, arra az a válasz hogy igen.
Illetve vesekárosodás miatt is lehet kevés vizelet, és a hasmenés is (mert ha a vesék nem képesek kiszűrni amit kéne nekik, fokozottan terhelődik a máj, és -ezt kevesen tudják de- a vastagbél falán választódik ki néhány salakanyag).

19 azért lettél lepontozva mert a kerdezőn nem segít a teád. Komolyabb problémája van.
Engem érdekel mit mondott az orvos és mi derült ki. Megírnád itt vagy privátban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!