Vény nélküli vízhajtó?
Sziasztok! Pár hete vettem eszre hogy a szervezetem vissza tartja a vizet, napi egyszer pisilek. Akármennyit ihatok, nagyon sok magas víztartalmú zöldséget eszem, akkor se változik a helyzet.
Nagyok zavar, valaki tud nekem mondani jól bevált vény nélküli vízhajtót? (Félre értés ne essék, nem szeretnék fogyni és nem a fogyás cél)

Én is azt mondom, hogy el kell menni orvoshoz. Urológiára például. Sőt, legjobb ha oda mész.
Kéne mérni a testtömegedet rendszeresen és feljegyezni melyik nap mennyi vizet iszol.
Hasmenés nincsen..? Mert azzal együtt kijöhet az egyenlet (bevitel=kivitel).
Amit én első körben javasolnék, az tényleg az orvos. Illetve a nátrium bevitelt vissza lehetne venni. Mondjuk 4-5g/nap. Azaz nem nátrium mentes étrend, csak nátrium -szegény táplálkozás.
(Konyhasó, ízfokozók , chips, szalámik, stb stb)
Ha tudsz, mérhetsz vérnyomást is. Illetve ha sikerül kihajtani a vizet (a nátrium visszavétele lényegében a viztartalom csökkenését fogja okozni) , a testtömeg és vérnyomás kapcsolatát érdemes megfigyelni.
Utolsó!
Szokott lenni hasmenésem, akkor lehet ettől nem pisilek ennyit?! Erre nem is gondoltam.

A szokott lenni az mit jelent? Havonta egyszer vagy napi szinten?
Egyébként ez akkor sem normális. Nekem calici vírus fertőzés alatt sem napi 1 vizeletem volt pedig akkor jött minden két irányból.

Napi szinten szokott.
Tegnap megvettem a vény nélküli vízhajtót, beszéltem is a gyógyszerésszel hogy mi a problémám és azt mondta hogy ez ilyen fiatal nem normális. (20 éves múltam 1 hónapja)
Este vettem be 1 darab gyógyszert és eddig nem jött a hatása…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!