Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vény nélküli vízhajtó?

Vény nélküli vízhajtó?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hete vettem eszre hogy a szervezetem vissza tartja a vizet, napi egyszer pisilek. Akármennyit ihatok, nagyon sok magas víztartalmú zöldséget eszem, akkor se változik a helyzet.

Nagyok zavar, valaki tud nekem mondani jól bevált vény nélküli vízhajtót? (Félre értés ne essék, nem szeretnék fogyni és nem a fogyás cél)

2022. jún. 24. 18:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
2 litert vagy 2 decit? Ha 2 decit akkor nem csoda. Ha 2 litert akkor mégis hova lesz az a rengeteg víz? Ne viccelj már. Ez fizikai és biológiai képtelenség hacsak nem ülsz egy szaunában egész nap vagy nem másfel literes a hólyagod amiből egyszerre jön ki a vizelet. :)
2022. jún. 24. 22:05
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Írta, hogy visszatartja a szervezete, tehát vizesedik. Ebből megemelkedik a vérnyomás, szétpattognak az erei és a végén a mentő fogja bevinni.
2022. jún. 24. 22:25
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Értem én de ha több hete tart ez az állapot akkor hova tünt több 10 liter víz? Már rég rosszil kéne lennie. Itt valami nagyon nem stimmel. Lehet nem iszik csak 2 decit akkor meg nem csoda ha nem pisil ebben a melegben.
2022. jún. 24. 22:32
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet úgy érti, hogy a munkahelyén egyszer megy pisilni nem egész nap. Az utóbbi az veselégtelenség a fotelból nézve is.
2022. jún. 24. 22:34
 15/26 anonim ***** válasza:
32%
Kökénytea érett gyümölcsből. Brutál vízhajtó hatása van. Próbáltuk a férjemmel.
2022. jún. 24. 23:05
 16/26 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy el kell menni orvoshoz. Urológiára például. Sőt, legjobb ha oda mész.

Kéne mérni a testtömegedet rendszeresen és feljegyezni melyik nap mennyi vizet iszol.

Hasmenés nincsen..? Mert azzal együtt kijöhet az egyenlet (bevitel=kivitel).

Amit én első körben javasolnék, az tényleg az orvos. Illetve a nátrium bevitelt vissza lehetne venni. Mondjuk 4-5g/nap. Azaz nem nátrium mentes étrend, csak nátrium -szegény táplálkozás.

(Konyhasó, ízfokozók , chips, szalámik, stb stb)

Ha tudsz, mérhetsz vérnyomást is. Illetve ha sikerül kihajtani a vizet (a nátrium visszavétele lényegében a viztartalom csökkenését fogja okozni) , a testtömeg és vérnyomás kapcsolatát érdemes megfigyelni.

2022. jún. 25. 06:39
 17/26 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Szokott lenni hasmenésem, akkor lehet ettől nem pisilek ennyit?! Erre nem is gondoltam.

2022. jún. 25. 08:12
 18/26 anonim ***** válasza:

A szokott lenni az mit jelent? Havonta egyszer vagy napi szinten?

Egyébként ez akkor sem normális. Nekem calici vírus fertőzés alatt sem napi 1 vizeletem volt pedig akkor jött minden két irányból.

2022. jún. 25. 23:51
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
A válaszomat miért pontoztátok le? Próbáltátok már a kökényteát? Mert én igen a férjemmel. Szeretjük a kökényt nagyon,azért szedtünk egy túra alkalmával Cserépfalun. Főztünk belőle teát. Hát,ne tudjátok meg...pisiltünk egész nap tőle! Most már csak akkor főzünk ha itthon vagyunk :).
2022. jún. 26. 08:10
 20/26 A kérdező kommentje:

Napi szinten szokott.

Tegnap megvettem a vény nélküli vízhajtót, beszéltem is a gyógyszerésszel hogy mi a problémám és azt mondta hogy ez ilyen fiatal nem normális. (20 éves múltam 1 hónapja)

Este vettem be 1 darab gyógyszert és eddig nem jött a hatása…

2022. jún. 26. 09:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!