Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Történt már veletek ájulás?

Történt már veletek ájulás?

Figyelt kérdés

Hogyan, milyen körülmények között?

Kiderült, hogy mi okozta?

21l

ma 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Igen, többször. Pánikbetegség miatt.
ma 12:24
 2/8 Kólauborkával ***** válasza:
51%
Oxigénhiány a tömött buszon. Egyszer csak arra eszméltem, hogy támogatnak-vonszolnak le a buszról.
ma 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Szívelégtelenség, tachycardia bradycardia szindróma

Nyáron szoktam ájulgatni pl ha a kertben dolgozok, vagy bármi megeröltetőt csinálok

ma 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
43%

2x

Egyszer mert elkapott egy hányós vírus és napokig nem ettem, alacsony volt a vérnyomásom is és hirtelen keltem fel az ágyból

Másodjára egyszer gimiben, egyszer csak fájni kezdett a hasam, azt hittem hasmenésem lesz, elindultam a mosdóba és puff elájultam. Azóta sem volt ilyen soha, fogalmam sincs ott mi történt, sem előtte sem utána nem volt semmi bajom

ma 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Egyszer nagyon régen. Valami volt a gyomrommal, teliettem magam, és utána közvetlenül mentem a fürdőszobába. Fürdővizet engedtem, meleg volt bent és kevés oxigén. Borotválkozni akartam, és éreztem hogy valami nem stimmel, mert nem éreztem magam jól. Gyorsan kinyitottam az ablakot. Utána már nem emlékszem mi történt, mert a mosdó mellett fekve tértem magamhoz. Elég fura volt, nem értettem hogy kerültem oda. Éreztem hogy fázok, és felfedeztem egy ütődést az államon, ami akkor keletkezett mikor elestem, és beütöttem a mosdó szélébe. Nem tudom meddig lehettem ájultan, de eléggé lehült a helyiség, mert ki tudtam még nyitni az ablakot, és oxigéndús levegő jött be kintről, amitől végül is magamhoz tértem.
ma 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
A fiam egyszer leesett az emeletes ágyról éjszaka, mászott lefelé, ki akart menni a mosdóba, rosszul vette a fokot és leesett. Akkorát puffant, hogy a másik szobában felriadtam rá, talán sírt is (nem emlékszem), mindenesetre felpattantam, átrohantam, kivittem a mosdóba, ott kiderült, hogy semmi baja, én meg elájultam :-) Ráestem a gyerekre (nem volt elég neki, hogy leesett) :-)
ma 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Még iskolás koromban rengetegszer voltam a közelében, nem bírtam a párás levegőt. Végül egyszer a fürdőszobában ájultam el, még a kádból ki tudtam mászni, de az ajtóig nem jutottam el (19 voltam talán)
ma 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi nem volt hasznos azon amit írtam? 🤔
ma 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!