Történt már veletek ájulásos rosszullét iskolában/egyetemen?
Sajnos velem nem először történt ilyesmi és már attól parázok, hogy ilyen helyzeteket hogyan lehet kezelni.
19L
Egyszer, de elég is volt. Nem én ájultam, én a tanár voltam.
Ne azon gondolkodj, hogy hogyan lehet kezelni, mert ha te elájulsz, akkor úgyse neked kell majd kezelned a helyzetet, hanem másoknak. Inkább azt találd ki, hogy hogyan fogod megelőzni: minden héten legalább ötször-hatszor aludd ki magad normálisan (7-8 óra alvás), minden reggel reggelizz, csak úgy indulj el otthonról, egyél-igyál normálisan (eleget, és normális dolgokat, vitamin, nyomelemek, szénhidrát, fehérje, stb. megfelelő arányban, mennyiségben) nap közben is, tartsd magad jó kondiban, ha érzed, hogy kezdesz beteg lenni, figyelj oda magadra jobban, pihenj többet, kíméld magad, ha beteg vagy, fordulj orvoshoz, ha azt tanácsolja, maradj otthon, az legyen az első, hogy gyógyulj meg, ne a tanulás/karrier, csak aztán kezdjél megint iskolába/egyetemre járni, ha újra rendben vagy, stb. Ennyit tehetsz. Egyébként aki elájult egy órámon, az a következő négy évben nem ájult el újra, de ha veled már többször is előfordult, akkor talán tudod is, hogy mitől lehet. Ha pl. attól, hogy alacsony a vérnyomásod, tedd azt, amit az orvos javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!