Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha Nőgyógyásznál gyulladás...

10Niki09 kérdése:

Ha Nőgyógyásznál gyulladás van az attól is lehet ha a szervezetemben esetleg máshol van gyulladás? Például köhögés esetén vagy akármi más

Figyelt kérdés

ma 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen. Én épp ma voltam nőgyógyásznál, és van egy kis gyulladás, és rögtön kérdezte a doki, hogy mostanában voltam-e beteg, milyen gyógyszert szedtem, stb.
ma 11:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Tőlem nem kérdezett ilyet. A rákszűrés eredményem is elősször gyulladás volt. Utána már nem volt gyulladás aztán amikor UH megvizsgált akkor megint ráírta a papíromra hogy gyulladás. Decemberben voltam utoljára beteg akkor kaptam antibiotikumot viszont 2,5 hónapig köhögtem. Most náthás vagyok viszont néha köhögök is de nem voltam orvosnál vele jelenleg. Legközelebb lehet ezt megemlítem vagy egyszerűen elmegyek a háziorvoshoz hogy megvizsgáljon. De fáj a fogam is mostanság. Amikor a rákszűrés is gyulladás volt, beteg voltam. HCG vizsgálatot kért tőlem mert van egy kis cisztám az mellett lát valamit és ki akarja zárni a mèhenkivüli terhességet. Félek ettől is nehogy daganat legyen. Holnap meg tudom az eredményem. Azt olvastam ezt gyógyszeresen is lehet kezelni, remélem ha ez beigazolódik akkor nem fognak műteni. 60x41 mm uterus űrèben 16 mm emdometrium látható. 🥺
ma 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!