Lanyok akik betetet hasznalanak. Mit csináltok ha epp meg van es a baratotok veletek alszik? Ot nem zavarja? Esetleg raszoltok hogy ne nyulkaljon ilyenkor? Van hogy ilyenkor csak bugyi van rajtatok?
Figyelt kérdés
Most lett baratom. Sajnos meg is jött. Nem tudom hogy mi a teendő ha nalam alszik. Mit csináljak? Vagy inkább mondjam neki h ne aludjon nalam.2022. jún. 8. 17:41
11/12 anonim 

válasza:

Szólok neki, és eltolom a kezét, de általában nem zavartatja magát.
Olyankor kérek egy perc szünetet, elmegyek mosdóba, megmosom magam és felteszek egy tampont, aztán behatoláson és nyaláson kívül tehet, amit szeretne.
Engem is kielégít, szóval nem azért simogat célzottan, hogy őt lszpjam vagy ilyesmi.
12/12 anonim 

válasza:

Mondd el neki, hogy te ilyenkor hogy érzed magad, mi az ami jól esik, és mi az, ami nem. Különben nem tudja, hisz ő nem menstruál. Lehet, hogy volt már barátnője, de ha esetleg neki teljesen mások voltak olyankor az igényei, akkor nem is gondolja, hogy neked ilyen rossz mikor megvan. Jelzem, én felkeresnék egy jó endokrinológust is, mert ez totál nem normális, hogy ennyire rosszul vagy ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!