Melyik menstruációs eszközt milyen arányban használhatják? Melyik mennyire van elterjedve?
Figyelt kérdés
A kérdést úgy értem, vajon milyen arányban oszlik meg, hogy tampont, betétet, kelyhet, mosható betétet, menstruációs bugyit használnak?
Ki mit gondol? Mi lehet a sorrend?
Mit tippeltek, 100%-ra nézve melyik mennyi % lehet (ugye vannak akik felváltva/egyszerre használják, azért így kérdezem)
2022. máj. 14. 09:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem betét, tampon, kehely, mens.bugyi, mosható betét a sorrend. Százalékot most nem fogok számolgatni :D
2/5 anonim válasza:
90% eldobható betét és tampon (betét javára), maradék 10% osztozik az összes többi mosi-mosi alternatíva.
3/5 anonim válasza:
Sajnos a legtöbben az eldobható dolgokat használják. Kényelmesebb, nem kell érinkezniük a saját testükkel minimálisan sem, stb. Sokan viszolyognak attól, hogy kimossanak egy kelyhet, bugyit vagy betétet. Holott nem csak magadnak hanem a bolygónak is jobbat teszel azzal, hogy nem a mindenféle kemikáliával fehérített parfümös műanyag szart dugod fel a hüvelyedbe. :D
4/5 anonim válasza:
Én eldobható betétet használok 10+ éve, nem gyenge menzeszre. Roppantul nem érzem magam rosszul 🤷🏼♀️Manapság már emiatt is ostorozniuk kell magukat az embereknek
5/5 anonim válasza:
Szerintem a tampon a legnépszerűbb, bár nyilván korosztály függő, a fiataloknál biztosan. A második a betét, utána kehely, menstruációs bugyi vagy mosható betét. Nekem a kehely vált be, de korábban sok évig eldobható tampont használtam betéttel. Nem győztem levinni a szemetet, annyi keletkezett és sokba is került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!