Mennyire probléma, ha menstruáció idején nem használok semmit, ha otthon vagyok?
Figyelt kérdés
Spórolás okán kérdezem. Meg lehet azt csinálni, hogy ha otthon vagyok, és nem erős a vérzés, akkor nem teszek be se tampont se betétet, hanem inkább gyakrabban járok mosdóba és/vagy ruhát, bugyit cserélek napi többször? Megcsinálható? Vagy hülyeség?2022. jún. 7. 19:29
1/16 anonim válasza:
Ez hogy spórolás, ha a ruhákat ki kell mosni gyakrabban? És egész menzesz alatt állni fogsz, vagy a kanapén, ágyat is összevérzed?
2/16 anonim válasza:
A bugyiból nem jön ki rendesen a vér. A mosószer se olcsó, plusz állandóan moshatsz. És félhetsz, hogy összevérezed a bútort. Ha annyira gyenge, használj vékony tisztasági betétet.
3/16 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, így csak többet kell majd mosnod. Ha spórolni akarsz keress az olcsóbbak között jót(DM saját márka szerintem jó, nem vészes az ára) vagy válts mosható alternatívára
4/16 anonim válasza:
Miért jobb a véres ruhát mosni, mint a betétet cserélni?
Amúgy meg állandóan mosni akarsz? Az miért spórolás? Mert ha frissen nem mosod ki a foltot, akkor többet soha.
5/16 anonim válasza:
Drágább a víz, áram, mosószer, agyonmosott és cserére szoruló új bugyi, mint a betét. Plusz amit fentebb írtak: kanapé, lepedő, székhuzat, stb.
6/16 anonim válasza:
He?? 🤨
Legalább tekerj össze wc papírt, tedd be azt, ha annyira spórolni akarsz a betéten, tamponon. De baszki semmi nélkül 2 perc alatt átázol és összevérzel mindent... Az nem spórolás, hogy a véres ruháidat kell mosni tonna számra.
8/16 anonim válasza:
Vannak mosható alternatívák és intimkehely. Egyszer kell rá befektetni. Egy év alatt visszahozza az árát.
Undibb részlet következik:
Nekem mensi bugyim is van. Sokkal jobb mint a betét, olyan, mintha megsem lenne és rengeteg vért beszív szagmentesen. Csak ajánlani tudom.
9/16 anonim válasza:
Inkább cserélgesd a betétet:D Jobban jársz mint ha mosni kell a véres bugyikat,ruhadarabokat.
10/16 anonim válasza:
Hány eves vagy??
Mekkora butaság!
A többiek már leírták.
Elkepesztő ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!