Most először használok tampont és fáj mikor felhelyezem. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Úgy tettem fel, ahogy kell, kicsit hátra, ameddig lehet. Viszont szerintem az lehet a probléma, hogy nem elég nedves, mert már a mensi végén járok, alig jön. De megyünk fürödni és nem merek kockáztatni...2019. ápr. 20. 16:02
2/9 A kérdező kommentje:
Igen
2019. ápr. 20. 16:11
3/9 anonim válasza:
Krémmel, valami teljesen semleges krémmel.
5/9 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy nem vagyunk otthon. Campingen vagyunk és szinte semmi nincs itt..
2019. ápr. 20. 16:13
6/9 A kérdező kommentje:
Anyum azt mondta nem is muszáj, mert tényleg csak egy kevés jön, az se rendes vér csak olyan.. De én ezt kicsit undinak tartom
2019. ápr. 20. 16:17
7/9 anonim válasza:
Akkor inkább ne menj fürödni.
Ha nincs megfelelő higiéniás helyzet, akkor ne kísérletezz a tamponnal.
Ha rutinos lennél a használatában, akkor sem szabad fürödni menni, fertőzésveszélyes.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem is mentem, csak szerettem volna utánuk menni, de inkább akkor hagyom. Csak elég rossz h már több napja itt vagyunk, ők mennek én meg minden nap itt maradok 2-3 órákra éa csinálom a semmit
2019. ápr. 20. 16:19
9/9 anonim válasza:
Valószínűleg csak túl kicsi még a lyuk. Én se tudtam rendesen betenni amíg szűz voltam. Ilyen esetekben nekem anyukám adott tablettát ami késlelteti a menstruációt. Elvileg nőgyógyásznak kell mondjuk felírnia de nálunk a háziorvos is adott receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!