Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire probléma, ha menstruá...

Mennyire probléma, ha menstruáció idején nem használok semmit, ha otthon vagyok?

Figyelt kérdés
Spórolás okán kérdezem. Meg lehet azt csinálni, hogy ha otthon vagyok, és nem erős a vérzés, akkor nem teszek be se tampont se betétet, hanem inkább gyakrabban járok mosdóba és/vagy ruhát, bugyit cserélek napi többször? Megcsinálható? Vagy hülyeség?

2022. jún. 7. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Te sem nő vagy, az is fix.
2022. jún. 8. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:
96%
11: igen-igen, gyanús, hgoy valami mensi-fétises hpasi...
2022. jún. 8. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha spórolni akarsz, és nem szeretnél otthon betétezni, akkor én azt ajánlanám neked, hogy vegyél egy kis mennyiségű vér befogadására alkalmas menstruációs bugyit. Semmivel nem másabb érzés, mint a sima fehérnemű, nem érzed magadat nedvesnek, és ruhát sem kell gyakrabban cserélned.
2022. jún. 8. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
29%

"Azonnal át fogsz ázni."

Hát, ez hülyeség. Azt ugye tudod, hogy rengeteg nő van, akinek extrém gyenge a vérzése?

Belőlem több óra alatt is csak pár csepp vér szokott kijönni. Még a bugyim külső felén is alig látszik, ha véletlenül olyan lesz. Esélytelen, hogy a nadrágomat is összevérezzem.

Ettől függetlenül én tisztasági betétet használok, mert nehéz kimosni a cseppek nyomait a bugyiból. És igen, egészséges vagyok. Tehát nem hülyeség a kérdés. 17/L

2022. jún. 11. 08:31
 15/16 anonim válasza:
5%
Hány éves vagy?
2022. jún. 22. 12:13
 16/16 anonim ***** válasza:
32%
Te tudod, hogy milyen erős a menstruációd. Velem volt már olyan, hogy a legerősebb tampon+éjszakai betét mellett még a matracot is összevéreztem. Nekem ez elképzelhetetlen lenne. Ha spórolni akarok, inkább kelyhet használok, azt csak egyszer kellett megvenni.
2022. júl. 6. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!