Mennyire probléma, ha menstruáció idején nem használok semmit, ha otthon vagyok?
Figyelt kérdés
Spórolás okán kérdezem. Meg lehet azt csinálni, hogy ha otthon vagyok, és nem erős a vérzés, akkor nem teszek be se tampont se betétet, hanem inkább gyakrabban járok mosdóba és/vagy ruhát, bugyit cserélek napi többször? Megcsinálható? Vagy hülyeség?2022. jún. 7. 19:29
12/16 anonim válasza:
11: igen-igen, gyanús, hgoy valami mensi-fétises hpasi...
13/16 anonim válasza:
Ha spórolni akarsz, és nem szeretnél otthon betétezni, akkor én azt ajánlanám neked, hogy vegyél egy kis mennyiségű vér befogadására alkalmas menstruációs bugyit. Semmivel nem másabb érzés, mint a sima fehérnemű, nem érzed magadat nedvesnek, és ruhát sem kell gyakrabban cserélned.
14/16 anonim válasza:
"Azonnal át fogsz ázni."
Hát, ez hülyeség. Azt ugye tudod, hogy rengeteg nő van, akinek extrém gyenge a vérzése?
Belőlem több óra alatt is csak pár csepp vér szokott kijönni. Még a bugyim külső felén is alig látszik, ha véletlenül olyan lesz. Esélytelen, hogy a nadrágomat is összevérezzem.
Ettől függetlenül én tisztasági betétet használok, mert nehéz kimosni a cseppek nyomait a bugyiból. És igen, egészséges vagyok. Tehát nem hülyeség a kérdés. 17/L
16/16 anonim válasza:
Te tudod, hogy milyen erős a menstruációd. Velem volt már olyan, hogy a legerősebb tampon+éjszakai betét mellett még a matracot is összevéreztem. Nekem ez elképzelhetetlen lenne. Ha spórolni akarok, inkább kelyhet használok, azt csak egyszer kellett megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!