Mensikor ha otthon nem használok semmit és inkább
nadrágot cserélek, az probléma?
Figyelt kérdés
Nem bírom elviselni se a tampont se a betétet, mindkettő okoz valami problémát, a kehely és társait pedig nem is szeretném kipróbálni.
Nyilván ha elmegyek valahova muszáj használni valamit, és kibírni azzal, de ha otthon vagyok meglehet azt csinálni h nem teszek be semmit, és inkább bugyit/nadrágot cserélek többször? Vagy nagyon gáz? Esetleg van más is aki csak otthonon kívül használja a menstruációs eszközöket?
Így kB 10 percenként kéne cserélned nadrágot... Ezt mégis hogy gondolod? Van már olyan sok lehetőség, de neked egyik sem jó.
2021. okt. 25. 16:52
3/12 anonim válasza:
Menstruációs bugyit próbáld ki.
Elképzelni nem tudom, hogy lehetsz így. Kicsit (nagyon) gusztustalan, hogy őszinte legyek. Leraksz egy nejlont mielőtt leülsz valahova? Vagy a bútorok is véresek?
2021. okt. 25. 16:55
4/12 anonim válasza:
Elég undorítóan hangzik. Még ha felveszel 5 bugyit egymás alá-fölé, akkor is gáz. Remélem, csak kamuzol.
2021. okt. 25. 16:56
5/12 anonim válasza:
Most belegondoltam abba, hogy volt, hogy éjjel átázott a tampon, a lepedő, és az ágy is véres lett, utóbbit alig bírtam kisikálni.
Namármost mindez önként? Vagy nem ülsz le sehová? Nem fekszel le? Vagy hogy képzeled?
A 3-as válaszolóhoz hasonlóan nekem is a menstruációs bugyi jutott rögtön eszembe. Szerintem próbáld ki.
2021. okt. 25. 17:01
6/12 anonim válasza:
Van egy magyar nő aki már pár interjút adott + FB-on van csoportja is erről. Ő állítja hogy meg lehet tanulni akaratlagosan szabályozni a leadást, tehát ő ugyanúgy wcbe menstruál kizárólag, mint ahogy pl. pisilni odajár. Sajnos a nevét elefelejtettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!