Olyan problémám van hogy amikor ugye megvan a havi vérzésem;kb egy fél éve elkezdtem tampont használni úgy érzem hogy már a torkomba van de amikor elmegyek pisilni elég gyakran gondol egyet és beleesik a wcbe...ha nagyobbat használok az meg ??...
Szóval, jól értem, hogy azt mondod, hogy a fejed fáj a tampontól?....Itt valami pszichés gond lesz akkor.
Ha megfelelő helyre van téve a tampon, akkor nem is kéne érezned!
Rosszul teszed fel. Másképp nem kéne kiesnie. Ha jól van feltéve, akkor szó szerint nem érzed, hogy ott van.
Viszont érdekesség, hogy nekem is néha fáj tőle a hasam/fejem, én ezt annak tulajdonítom, hogy alvadt vér van benne, ami valószínűleg nem tesz jót odabenn. Ezért is kell cserélni x időnként, hogy ne fertőződjön el.
Minit használsz? Ha igen, normálra kell váltanod. Ha a normál esik ki, akkor 100%, hogy rosszul használod. Amikor kiesik, tele van vérrel? Ha nem, akkor újabb bizonyíték, hogy rosszul teszed fel.
Huhh... torkodban érzed...???? Én is erősen pszichés gondot sejtek....
Ugye eleve nem mehet feljebb a méhszájnál....
Szerintem csak metafora ez a torkos dolog.
Amúgy használj nagyobb tampont vagy menzeszkelyhet.
Hogy függ össze a kettő?
Ha pisiléskor kiesik, akkor nem tetted fel eléggé, nyilván érzed is folyamatosan, vagy megtelik Igen, érdemes nagyobb méretet használni, ha nem akarod óránként cserélni.
Hát oke de nem is érzem ha ulok meg sose azzal nincs baj...de a nornáltól meg idő után fáj a fejem
Pisiles kozbe olyan mintha lejebb csúszna vagy nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!