Lanyok akik betetet hasznalanak. Mit csináltok ha epp meg van es a baratotok veletek alszik? Ot nem zavarja? Esetleg raszoltok hogy ne nyulkaljon ilyenkor? Van hogy ilyenkor csak bugyi van rajtatok?

Normális kapcsolatban ennek nem kéne problémának lennie. Oszthatunk tanácsot, de ezt a dolgot kettőtöknek kell megbeszélni.
Ha ilyenkor majd sose engeded magadnál aludni, és szégyelled előtte is, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat, azt most mondom...

Szomorú ez a kérdés.
Az én barátom magához ölel, reggel meg kávét hoz nekem, mert tudja, hogy olyankor rosszul vagyok.
Nincs szex, nincs nyúlka, de az intimitás ugyanúgy jelen van. Szájrapuszi, csók, pocak és - mellkas simi. De ezek akkor is vannak, mikor nincs menzesz meg kedv a szexhez.
Ha együtt alszunk sem szexelünk mindig, ez az eleje óta így van, pedig nagyon is aktívak vagyunk ilyen téren.
Szeretjük és tiszteljük és vonzónak találjuk egymást akkor is, mikor fáj a fejünk, szédülünk, fáradtak vagyunk, menstruálunk, begörcsöl a lábunk, összefossuk a wc-t, stb. Ezek ilyen emberi dolgot.
Én mensikor estére is kelyhet teszek fel, de nadrágot mindig húzok magamra, nyáron rövidet, persze. Betéttel sosem lennék csak bugyiban.
Köszönöm a valaszokat.
Sajnos en mensi alatt eleg bajos vagyok. Szedulok, nagyon sokszor van hogy elajulok. Van hogy olyan erosen gorcsolok hogy nem tudok felkelni es meg 4db fájdalomcsillapito sem segit.
A legrosszabb mikor egyszerre ram jon a hasmenés es a hanyinger, melle a szédülés. Kozben meg elkezdek izzadni es le kell vetkoznom.
Emiatt mar nagyon sokszor kuldtek haza munkából is.
Utolso valaszolo, a kehellyel kapcsolatban lehetne egy eleg fura kerdesem?

Valaki legyen szíves elmagyarázni, hogy mi a baj az 5ös válasszal.
Kérdező, mondd nyugodtan!
Amúgy ezt meséld el a párodnak is, tudjon róla, legyen "készenlétben", hogy lehet ilyenkor komolyabb baj is.
De remélem endokrinológussal dolgoztok már rajta.
A kehely nem csuszik ki? Illetve nem faj feltenni? Honnan tudod ha megtelt?
Illetve a butabb kerdes. Mikor kiveszed nem felsz h csak ugy "kirobban" es minden véres lesz?
Köszönöm elore is

Nem csúszik ki, a hüvely nem izgalmi állapotban egy szoros hely, bent tartja a kelyhet is.
Nekem nem fáj feltenni, mert sikosítóval csinálom és a hajtogatás miatt sokkal kisebb lesz, amit be kell tenni.
Nem tudom, hogy mikor van tele. Sokszor amúgy nincs is tele, az enyémnek akkora a mérete, hogy nem tud megtelni. Nekem nincs nagy mennyiségű vérfolyásom egy nap, az én kelyhem S méretű, nem emlékszem, talán 30 ml vért tud megtartani. Nekem 10-15 ml csorog ki a keményebb napokon. Nem félek, hogy megtellik.
Kirobbani nem tud, mert nem kihúzom, hanem sikosítós ujjakkal felnyúlok érte, összecsípem az alját és kihúzom. Általában guggolok ilyenkor.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!