Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lanyok akik betetet hasznalana...

Lanyok akik betetet hasznalanak. Mit csináltok ha epp meg van es a baratotok veletek alszik? Ot nem zavarja? Esetleg raszoltok hogy ne nyulkaljon ilyenkor? Van hogy ilyenkor csak bugyi van rajtatok?

Figyelt kérdés
Most lett baratom. Sajnos meg is jött. Nem tudom hogy mi a teendő ha nalam alszik. Mit csináljak? Vagy inkább mondjam neki h ne aludjon nalam.
2022. jún. 8. 17:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Normális kapcsolatban ennek nem kéne problémának lennie. Oszthatunk tanácsot, de ezt a dolgot kettőtöknek kell megbeszélni.

Ha ilyenkor majd sose engeded magadnál aludni, és szégyelled előtte is, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat, azt most mondom...

2022. jún. 8. 17:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Nincs meg ezzel tapasztalatom
2022. jún. 8. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Én nyúlkálok akkor is.
2022. jún. 8. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Semmit nem csinálok, nem zavarja. Nyugodtan mond meg neki, hogy megvan.
2022. jún. 8. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
38%

Szomorú ez a kérdés.

Az én barátom magához ölel, reggel meg kávét hoz nekem, mert tudja, hogy olyankor rosszul vagyok.

Nincs szex, nincs nyúlka, de az intimitás ugyanúgy jelen van. Szájrapuszi, csók, pocak és - mellkas simi. De ezek akkor is vannak, mikor nincs menzesz meg kedv a szexhez.

Ha együtt alszunk sem szexelünk mindig, ez az eleje óta így van, pedig nagyon is aktívak vagyunk ilyen téren.

Szeretjük és tiszteljük és vonzónak találjuk egymást akkor is, mikor fáj a fejünk, szédülünk, fáradtak vagyunk, menstruálunk, begörcsöl a lábunk, összefossuk a wc-t, stb. Ezek ilyen emberi dolgot.

Én mensikor estére is kelyhet teszek fel, de nadrágot mindig húzok magamra, nyáron rövidet, persze. Betéttel sosem lennék csak bugyiban.

2022. jún. 8. 20:06
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat.

Sajnos en mensi alatt eleg bajos vagyok. Szedulok, nagyon sokszor van hogy elajulok. Van hogy olyan erosen gorcsolok hogy nem tudok felkelni es meg 4db fájdalomcsillapito sem segit.

A legrosszabb mikor egyszerre ram jon a hasmenés es a hanyinger, melle a szédülés. Kozben meg elkezdek izzadni es le kell vetkoznom.

Emiatt mar nagyon sokszor kuldtek haza munkából is.

Utolso valaszolo, a kehellyel kapcsolatban lehetne egy eleg fura kerdesem?

2022. jún. 8. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Valaki legyen szíves elmagyarázni, hogy mi a baj az 5ös válasszal.

Kérdező, mondd nyugodtan!

Amúgy ezt meséld el a párodnak is, tudjon róla, legyen "készenlétben", hogy lehet ilyenkor komolyabb baj is.

De remélem endokrinológussal dolgoztok már rajta.

2022. jún. 8. 22:09
 8/12 A kérdező kommentje:

A kehely nem csuszik ki? Illetve nem faj feltenni? Honnan tudod ha megtelt?

Illetve a butabb kerdes. Mikor kiveszed nem felsz h csak ugy "kirobban" es minden véres lesz?

Köszönöm elore is

2022. jún. 8. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem csúszik ki, a hüvely nem izgalmi állapotban egy szoros hely, bent tartja a kelyhet is.

Nekem nem fáj feltenni, mert sikosítóval csinálom és a hajtogatás miatt sokkal kisebb lesz, amit be kell tenni.

Nem tudom, hogy mikor van tele. Sokszor amúgy nincs is tele, az enyémnek akkora a mérete, hogy nem tud megtelni. Nekem nincs nagy mennyiségű vérfolyásom egy nap, az én kelyhem S méretű, nem emlékszem, talán 30 ml vért tud megtartani. Nekem 10-15 ml csorog ki a keményebb napokon. Nem félek, hogy megtellik.

Kirobbani nem tud, mert nem kihúzom, hanem sikosítós ujjakkal felnyúlok érte, összecsípem az alját és kihúzom. Általában guggolok ilyenkor.

2022. jún. 9. 00:32
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Próbálkozhatsz nagyméretű és normál tamponnal is, de azt nem ajánlják 6 óránál tovább. Én 10et biztos alszok, plusz 1et még fetrengek. :)
2022. jún. 9. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!