Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 7. osztályos vagyok, és elég...

7. osztályos vagyok, és elég fejletlen?

Figyelt kérdés

Nagyon ciki számomra hogy a cicim nagyon kicsi,laposdeszkának szoktak hívni... 153-154 cm magas vagyok,és nagyon vékony (nem írom le bocsi)pedig nagyon sokat eszek...de semmit nem hizok.. :S mit tegyek?

(7. osztályosan szerintem ez egyátalán nem természetes :S)

2010. szept. 17. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Későbben fejlődsz mint a többiek, de azért ez természetes. Kb. én is igy néztem ki 13 évesen mint te. Mindig is fiatalabbnak néztem ki a koromnál, 23 évesen két gyerekes anyukaként megkérdezték tőlem a karikagyürümet látván, hogy hogyan lehetek ilyen fiatalon menyasszony. :) Ne aggódj fejlődni fogsz még, ne törödj azokkal akik csúfolnak.
2010. szept. 17. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ez elgondolkodtatott, mert az én lányom is 13 éves, és 7.es. nem mesélt sose arról, hogy csúfolják. remélem, hogy nem...:((((

ő is ugyanilyen, és én is ilyen voltam, még 14 évesen is. nagyon későn értem. ne aggódj, mindennek eljön az ideje. próbálj meg nem foglalkozni velük, másra koncentrálni. pl. én sokat jártam úszni, tanultam, abba öltem figyelmemet, energiámat.

2010. szept. 17. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos át tudom élni a helyzetedet, de az én helyzetem rosszabb, mivel nekem nem hogy hetedikben, de sosem nőttek meg a cicieim. Most 23 éves vagyok és kb. akkora mint egy kövérkés fiúnak :( nagyon útálom. Öröklődött:(
2010. szept. 17. 13:28
 4/9 anonim válasza:
100%

7.esen ez még tök normális. Azzal meg ne foglalkozz hogy csúfolnak,hamarosan kinövik. A fiúknak meg később egyre kevésbé lesz fontos hogy mekkora a cicid.

19/f

2010. szept. 17. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
igen,ne aggódj, ha nem nő most meg, terhességgel nagyobb maradhat, ha véletlenül akkor sem,-így jártam én is,- akkor implantátum, ha nagyon zavar.
2010. szept. 17. 13:48
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek..hát remélem hogy kifejlödik rendesen :S
2010. szept. 17. 13:53
 7/9 A kérdező kommentje:
az anyukám nem mondta hogy neki milyen volt,de amikor még vékony volt akkor szerintem pont jó volt neki (csak képről).most 3 gyerek után rajta is meglátszik a dolog.
2010. szept. 17. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy alacsony és a cicid miatt se aggódj, mert Te így vagy nagyon szép és értékes lány!!!
2010. szept. 17. 14:50
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm (:
2010. szept. 17. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!