Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 éves vagyok. Koromhoz...

13 éves vagyok. Koromhoz képest elég fejletlen vagyok. Hónapok óta mégis görcsölök. Szerintem még nem fog megjönni, akkor mindek görcsölök? Ti mennyi idővel előbb keztetek el görcsölni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:

ne görcsölj ezen, én nem emlékszem de nem volt szerintem semmi előzmény és az első 4-5évben fájdalom mentes volt úgyhogy szerencsés voltam, most így 20éves koromra már 1-2éve nagyon görcsöl mindig általában előtte nap.

szerintem orvoshoz ha gondolod menj el biztosan tudna segíteni

2010. márc. 24. 18:35
 2/4 anonim válasza:
Én 13 nyáron leszek, és egy-két nappal a vérzés előtt görcsöl de akkor naon. Most is meg van, és most is fáj. Szerintem vegyél betéttet, mert valószínűszeg vérzés is várható nem is olyan sokára, vagy legalábbis barnás trutyi:D
2010. márc. 24. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Legyen nálad betét:) Max két hét:) (De inkább kevesebb) Ha tényleg attól görcsöl, hogy meg fog jönni:)
2010. márc. 24. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 11 évesen jött meg és előtte nyáron jó 2 hóanpig volt hogy nagyon fájt a hasam és szédültem és hát megjött.
2010. márc. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!