Normális ha én sosem görcsölök a mensi alatt?
Figyelt kérdés
csak értelmes válaszokat! köszi.2011. aug. 17. 07:43
1/9 anonim válasza:
szerintem igen, egyik barátnőm se görcsöl,meg se érzik,hogy megvan nekik..csak én szenvedek minden hónapban:/
2/9 A kérdező kommentje:
Én se nagyon érzem, de viszont legalább 8 napig meg van, szóval az sem túl jó.:D
2011. aug. 17. 07:47
4/9 anonim válasza:
én sem görcsölök, régebben igen, de kb 22 éves koromban elmúlt :D
5/9 anonim válasza:
Örülj neki, én minden alkalommal szenvedek, mint állat, van amikor még hőemelkedésem is van. Bár én is olyan szerencsés lennék, mint te. :)
6/9 anonim válasza:
én sem görcsölök... viszont erős, mint az állat és van hogy elhúzódik...
7/9 A kérdező kommentje:
hát nekem csak a 2. és a 3. nap erős. a többi nap semmi extra...de mondom legalább 7-8 napig megvan.:|
Mondjuk még mindig jobb mint, hogy meglegyen 5 napig de menni se bírjak.:/
2011. aug. 17. 08:29
8/9 anonim válasza:
pont azért tart ilyen sokáig, mert gyengék a méhösszehúzódások és nem segítik a kiürülést. A "görcsölősök" a szülésnél veszik hasznát ennek az adottságnak, mert általában (van azért ellenpélda) gyorsan túl vannak rajta
9/9 anonim válasza:
Normális, és nagyon szerencsés vagy. Én görcsölök, hőhullámaim vannak, fáradékony vagyok, néha ilyenkor fáj a fejem, a derekam majd leszakad, úgy érzem egy élő halott vagyok, sokat vérzek, és persze a nőgyógyász szerint ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!