Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok 8. osztályos....

14 éves vagyok 8. osztályos. Minden osztálytársam rajtam kívül menstruál. Olyen cikinek érzem, hogy én még nem. Mit tegyek? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódnod, ez nagyon változó, hogy ki mikor kezdi. Nálunk nekem 11 évesen jött meg elöször, a húgomnak 16 évesen, de volt olyan barátnöm, aki már 18 volt, pedig nem volt semmi hormonbaja.

Ha nem vagy kórosan sovány, meg egyéb problémad nincs, akkor legyél türelemmel.

2010. jan. 5. 14:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Hagyni kell hogy megjöjjön. Ez nem olyan dolog amit siettetni lehet.
2010. jan. 5. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
16 évesen jött meg. Utáltam, mert már mindenkinek meg volt. Meg nagy cici stb. :( Ne izgulj hamarosan lesz! Addig örülj míg nincs. :)
2010. jan. 5. 14:17
 4/13 anonim válasza:
igazat adok az elöttem szólónak addig örülj amíg nincs!
2010. jan. 5. 16:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem novemberbe jött meg a szülinapom előtt.Az osztályba szerintem még csak nekem.De ez változó.11/L
2010. jan. 5. 16:32
 6/13 anonim ***** válasza:
15 éveen jött meg. én is így éreztem de aztán csak azt mondtam h jajj bár ne lenne meg. mert olyna szar vol.
2010. jan. 5. 18:03
 7/13 A kérdező kommentje:

ja tom, h nem lehet siettetni. köszönöm a válaszokat.

meg már egy csjomó ideje van fehérfolyásom, az nem tom mit jelent?

2010. jan. 5. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Örülj addig ameddig nincs meg.Nekem 10 évesen jött meg mondanom sem kell okozott pár kellemetlen pillanatot.Az osztályunkban 12-en vagyunk lányok ebből 5nek még nemjött meg.Eléggé irigyek vagyunk arra az 5 csajra,hogy még nincs havijuk.Majd megjön nevárd annyira.12/L
2010. jan. 6. 12:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Nehogy várdd!!Nekem most jött meg,és utálom.Betét=pelenka.Elég macerás "buli"...Gondolom sovány vagy és azért nem jött még meg,mert a peteéréshez zsírsejtek kellenek.12/L
2010. jan. 6. 21:12
 10/13 anonim válasza:

Szerintem mondd azt az o.társaidnak hoy mér van.

am.szentem borzalmas,utálom a havit és macerás...ne várdd annyira

2010. jan. 6. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!