14 éves vagyok 8. osztályos. Minden osztálytársam rajtam kívül menstruál. Olyen cikinek érzem, hogy én még nem. Mit tegyek? Nektek hogy volt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 14:08
1/13 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, ez nagyon változó, hogy ki mikor kezdi. Nálunk nekem 11 évesen jött meg elöször, a húgomnak 16 évesen, de volt olyan barátnöm, aki már 18 volt, pedig nem volt semmi hormonbaja.
Ha nem vagy kórosan sovány, meg egyéb problémad nincs, akkor legyél türelemmel.
2/13 anonim válasza:
Hagyni kell hogy megjöjjön. Ez nem olyan dolog amit siettetni lehet.
3/13 anonim válasza:
16 évesen jött meg. Utáltam, mert már mindenkinek meg volt. Meg nagy cici stb. :( Ne izgulj hamarosan lesz! Addig örülj míg nincs. :)
4/13 anonim válasza:
igazat adok az elöttem szólónak addig örülj amíg nincs!
5/13 anonim válasza:
Nekem novemberbe jött meg a szülinapom előtt.Az osztályba szerintem még csak nekem.De ez változó.11/L
6/13 anonim válasza:
15 éveen jött meg. én is így éreztem de aztán csak azt mondtam h jajj bár ne lenne meg. mert olyna szar vol.
7/13 A kérdező kommentje:
ja tom, h nem lehet siettetni. köszönöm a válaszokat.
meg már egy csjomó ideje van fehérfolyásom, az nem tom mit jelent?
2010. jan. 5. 19:33
8/13 anonim válasza:
Örülj addig ameddig nincs meg.Nekem 10 évesen jött meg mondanom sem kell okozott pár kellemetlen pillanatot.Az osztályunkban 12-en vagyunk lányok ebből 5nek még nemjött meg.Eléggé irigyek vagyunk arra az 5 csajra,hogy még nincs havijuk.Majd megjön nevárd annyira.12/L
9/13 anonim válasza:
Nehogy várdd!!Nekem most jött meg,és utálom.Betét=pelenka.Elég macerás "buli"...Gondolom sovány vagy és azért nem jött még meg,mert a peteéréshez zsírsejtek kellenek.12/L
10/13 anonim válasza:
Szerintem mondd azt az o.társaidnak hoy mér van.
am.szentem borzalmas,utálom a havit és macerás...ne várdd annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!