Van egy osztálytársam aki most 7. osztályos, de már kb annyira érett mint egy 18 éves. Már van szakálla meg tiszta szőr mindenhol. Lehet valami nagy baja?
Figyelt kérdés
Ettől a gyors nemi érérstől mi baja lehet. Annyira már rájöttem hogy a fogai tönkremennek 20x volt 2 hét alatt fogdokinál és még 6x megy. A fogain kívül mi baja lehet?2008. nov. 22. 15:27
1/10 anonim válasza:
Attól,hogy érett nincs baja.
/pici cutte/
2/10 A kérdező kommentje:
a fogai meg hülyeségből lyukadnak ki
2008. nov. 22. 15:51
3/10 anonim válasza:
ne magyarázz már h 20szor volt fogorvosnál 2hét alatt..XD és ez a nemi érés tönkreteszi...XD
4/10 anonim válasza:
2 hét alatt hogy mehet 20x fogdokihoz, ha 2 hét csak 14 nap? Akkor voltak olyan napok, amikor 2x ment? Elég xar fogorvos lehet, én már rég otthagytam volna, még rendszeres kezelés se ilyen intenzív.
Ha rosszak a fogai, az mástól is lehet, nem gondolom, hogy nemi érés közrejátszik. A szőrösödés pedig fiúknál normális, valakinél hamarabb, valakinél később kezdődik meg, ahogy lányoknál is eltérő. Akkor lenne gond, ha már 9-10 évesen szőrösödne.
5/10 anonim válasza:
ez a 20 kicsit santit. Mert ez azt jelenti, hogy naponta ment, plusz 6 napig ketszer. Ilyen nincs. Marpedig azert nincs, mert a legkisebb fogorvosi beavatkozas utan is hagynak 1-2 nap "pihenot" az orvosok, hat meg a sulyosabb eseteknel.
6/10 anonim válasza:
Nem, nincsen semmi baja a sracnak, azert mert 13 evesen, 7. osztalyban mar szoros. Lanyoknal is van akinek mar akkora mellei vannak ennyi idosen, mint egy felnott nonek.
7/10 anonim válasza:
és mikor beég a kérdező nem reagál többet..
HAHAHAHAHA
kattekop ;)
8/10 A kérdező kommentje:
a 20x-t 20 fogra értem
2008. nov. 22. 20:10
9/10 A kérdező kommentje:
de mondom vazze szegény gyerek össze vissza fetreng az osztályba a haja sztem hullott mert nagyon furán néz ki egy nyár után a homlokán valami piros foltok vannaka a haja meg zsírosodik.halál komoly!!!!!!
2008. nov. 22. 20:26
10/10 anonim válasza:
Pattanások, és hajzsírosodás, normális. xD Majd te is leszel ilyen. :P
De ajánlom, hogy olvasgass a neten a nemi érésről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!