Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért büszke az osztálytársam...

Miért büszke az osztálytársam arra, hogy már menstruál?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársnőm (nem barátnő, hanem csak olyan osztálytárs) tanév elejétől el van ájulva attól, hogy már nagylány. Most 12 éves, ahogy én. És úgy veszem észre, hogy direkt azt akarja, hogy mindenki tudjon róla, még a fiúk is. Mert mindig mikor együtt vannak a fiúk és a lányok akkor olyanokat mond, hogy görcsölök, meg ilyesmik. És öltözőben is, tesi előtt, bugyiban járkál, hogy mindenki lássa, hogy betét van rajta. És rettenetesen lenézően beszél velünk. Olyanokat mond, hogy: szerintem nektek még nem fog megjönni...

És én, meg 2 barátnőm nem mondtuk el neki, hogy már nekünk is megvan ( régebb óta, mint neki ) mert szerintünk hülyeség lett volna az orrára kötni, ha ilyen. De ma a suliban a doktorunk megkérdezte, hogy kinek van már meg és hogy mikor volt az első. Ő büszkén mondta, hogy neki mikor volt, de amikor a mi nevünket mondta a doki és elmondtuk, hogy már mi is "nagylányok" vagyunk, akkor olyan képet vágott,hogy azt hittem elsírja magát...

Utána egész nap kérdezgetett: biztos, hogy már megjött? Minden hónapban? Piros vér folyt? Tényleg? De nem lehet, hogy más volt?!

:(

Szerintetek ez nem felháborító?

2010. nov. 24. 13:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Alapvetően nem. Inkább szomorú, hogy a szülei nem tanították meg, hogy kell viselkednie. Lehet büszke rá, hogy nagylány lett, de nem járkálhat betétben - egyszerűen nem illik, ízléstelen, és ő ezt nem tudja.

33N

2010. nov. 24. 14:02
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
beszorítanám a wc-be és elvenném az összes betétét tamponját, majd hagyom h átázzon, és majd akkor menőzhet -.-
2010. nov. 24. 14:09
 3/20 A kérdező kommentje:
ööö...
2010. nov. 24. 14:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi! Ez nagyon idióta viselkedés, később majd ő is rájön, addig meg röhögjetek rajta, hogy milyen hülye.
2010. nov. 24. 14:14
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez borzasztó gáz,nekem 11 évesen jött meg de 14 évesen mondtam el a legjobb barátnőmnek (mondjuk én szégyelltem,számomra ez egy eléggé intim téma,mondjuk amúgy is az.)
2010. nov. 24. 14:19
 6/20 anonim ***** válasza:
68%
és rugdossátok meg, majd dobáljátok meg véres tamponnal, hagy örüljön :@
2010. nov. 24. 14:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
sőt, állítsátok fejre és szedjétek ki belőle a félig tele tampont, a betétet meg ragasszátok a szájára!!!
2010. nov. 24. 14:20
 8/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, na jó, az utolsónak nem...
2010. nov. 24. 14:20
 9/20 anonim válasza:
100%

az ilyen viselkedés engem ugy idegeít.. avval h megjött neki, nagyonnem 'nagylány..

meg a menszez nemis olyan hude jo dolog :|

vagyis hogy olyan szempontból jo, hogy a tested már érett.. de amugy én nemszeretem :DD

és szerintem sokan vannak igy vele..

én egész véletlenül egyszer elkapnám a haját .. :)

2010. nov. 24. 14:22
 10/20 anonim ***** válasza:
nekem nem köszönöd meg a választ ?:( pedig annyira .. ez a hála... KÖSZI SZÉPEN:(((((((
2010. nov. 24. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!