Miért jár az osztálytársam minden szünetben WC-re?
ez természetes, ha sokat iszik.
kérdezd meg tőle, hogy mennyit iszik naponta.
én kb. 2 litert, ami teljesen normális és szükséges is, és én sem bírok ki 2 óránál többet, mert egyenletesen elosztva iszom meg a nap folyamán.
Én tudom a választ ! nekem is van egy ilyen ismerősöm.Gondolom te sem állsz be mellé a fülkébe tehát nem tudod pontosan mennyit és hogy végez.Az én ismerősöm pl sokszor bemegy orrot fújni szemcseppet használni meg hasonlók.de ha két csepp pisi kikívánkozik neki akkor is bemegy.Félreértés ne essék nem álltam mellette csak a mosdóban voltam én is ! :) Mindig ezt csinálja bárhol vagyunk pl egyszer vizsga előtt 5 percel ment "pisilni".Szerintem ez is válhat kényszercselekvéssé.
Persze nem kizárt hogy valamilyen szervezeti oka van.
Exem mindig poénkodott azon, hogy milyen sűrűn járok ki. Ha nem iszok, bírom, de amúgy sztem agyilag is be van programozva. Pl. egyetemi előadások szünetében mindig elmegyek. A hazautam 3,5 óra vidékre a kollégiumból, félúton mindig elmegyek mikor megáll a busz direkt ilyen célokra. Már az agyam tudja, hogy mindjárt megálló jön. Igaz Pesten még a buszmegállóig is 45 perc az út, 4,5 óra meg tényleg sok pisilés nélkül.
Anno mikor nem 1,5 óra volt egy órám, hanem gimiben 45 perc, mi is szinte mindig kimentünk barátnőmmel. Legalább kimentünk a teremből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!