Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért jár az osztálytársam...

Miért jár az osztálytársam minden szünetben WC-re?

Figyelt kérdés
Nem csak néha-néha, hanem 4 éve folyamatosan...ha bárhol vagyunk, akkor is max 2 órát bír ki WC nélkül. Mitől lehet ez?
2010. máj. 27. 00:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kozepiskolaban en is minden szunetben mentem. Inkabb szokasom volt, mint, hogy muszaj lett volna. Most meg epp az ellenkezoje. Neha azon kapom magam, hogy mar 1-2 oraval ezelott wc-re akartam menni. De akkor se, meg most sem nem tudok/ tudtam semmifele rendellenessegrol, ami az egeszsegem illeti.
2010. máj. 27. 00:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Amikor van rá lehetősége kimegy. Én is úgy szoktam.

Egyetemen a másfél óra után, gimiben a 45 min után.

2010. máj. 27. 00:54
 13/19 anonim ***** válasza:
A stressz is kiválthatja,vagy valami egészségügyi probléma miatt nem tudja visszatrtani.
2010. máj. 27. 00:59
 14/19 anonim ***** válasza:
lehet, hogy fél, hogy óra közben jön rá és azért biztos ami biztos alapon...
2010. máj. 27. 08:17
 15/19 A kérdező kommentje:
de van sokszor, amikor óra alatt is kimegy...érettségi alatt is kb 3szor volt kint (mondjuk ezt még lehet a stresszre fogni...)
2010. máj. 27. 09:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Lehet folyása van és állandóan törlgeti...
2010. máj. 27. 16:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Cigizik dugiban.
2010. máj. 27. 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is minden szünetben elmegyek, stratégiai okokból, nem mert kell, hanem mert rossz, amikor órán kell pisilni és nem tudok odafigyelni, mert a kicsengetést várom. Esetleg tőle is megkérdezhetnéd. Van olyan barátnőm, aki szorong, gyógyszert is szed rá, és szintén minden szünetben wcre megy.
2010. máj. 27. 22:08
 19/19 A kérdező kommentje:
nem vagyunk annyira jóban, hogy megkérdezzem...valószínűleg eléggé megsértődne...így is lenéz, mert nem vagyok olyan hihetetlenül okos, és tökéletes, mint ő...:)
2010. máj. 27. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!