Menstruációkor, normális, hogy nem csak a hüvelyemből, hanem, a húgycsövemből is jön vér?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik, de nekem mindig is így volt és tudni szeretném, hogy ez normális, vagy van-e valami bajom. Interneten hiába néztem, nem találtam semmit, orvostól, meg nem merem megkérdezni.
22 éves vagyok, de csak pár hete gondolkodok azon, hogy ez esetleg nem normális.
2022. márc. 31. 23:54
21/21 A kérdező kommentje:
Pont azt írtam, hogy felfogtam, már az első válaszolók közt ott vannak, akik szépen elmagyarázták és nem szomorkodnak, egy vadidegen gondolkodásán, akit amúgy nem is ismernek.
2022. ápr. 11. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!