Normális, ha a menzeszem késik 2 napja ha előtte pár hónapig hajszálpontosságú volt?
Világéletemben rendszertelen volt a mensim. Itt egy hét késés,ott egy 4 nap korai megjövetel, szóval sosem akkor jött meg amikorra ki volt írva. Tavaly év végén vesztettem el a szüzességem, azóta napra pontosan megjött amikorra kiírta a naptáram. Egészen mostanáig.
Természetesen be vagyok parázva, tegnap kellett volna megjönnie, a párommal mindig de mindig rendeltetésszerűen használunk óvszert (tabit eü. okok miatt nem szedhetek), de most mégis bennem van a félsz, hogy teherbe estem valahogyan (mint minden hónapban igazából, csak ugye eddig időben megjött.) Szerintetek csak túlreagálom, ez még nem igazi késés?
Igazából tegnapelőtt este óta szinte folyamatosan görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni, dehát valahogy útközben elakad:D
Van értelme paráznom? Köszi a válaszokat előre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!