Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők! Fokozott hüvelyvá...

Lányok, nők! Fokozott hüvelyváladékozás ellen ti mit tesztek?

Figyelt kérdés

HELP!

Lassan 2-3 éve, hogy kb. a ciklusom minden napján hüvelyváladékozásom van, néha több, néha egészen minimális, normális állagú és színű, nem viszket, égő érzés nincs.

Voltam már néhány nőgyógyásznál, eltérőek a vélemények, azonban nagy általánosságban elmondható, hogy aki felületesen vizsgált meg, egy gombás fertőzést rámondott és Fluconazol+Canesten kombinációval utamra bocsátott, akik tüzetesebben megvizsgáltak, szerintük normális a váladék, gyulladásra utaló jel nincs (laborjaim is egyébként rendben), és hüvelyflóra helyreállító készítményekkel szintén utamra bocsátottak.

Mondanom sem kell, hogy nyilván sem ez, sem az nem használt.

Összességében szerintem gombás fertőzésem nincs, és valószínűleg a sajnos nagyon nehezen kordában tartható PCOS-em miatt a felborult hormonális egyensúly miatt van ez az egész, de nagyon idegesítő, hogy minden előjel nélkül akárhol egyszer csak szinte már átázom :(

Aki hasonló cipőben jár, valamilyen életmentő tippet tud adni? (Hormonális háztartásomat igyekszem rendben tartani, kisebb-nagyobb sikerekkel, legalábbis a mensi már valamennyire beállt).

27l

ma 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Tisztasági betét használata esetleg?
ma 02:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt naponta használnom, ettől függetlenül ez az egész nagyon zavaró.
ma 04:02
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg kúra szerűen valamit használni gomba ellen? Nekem a bőrgyógyász írt valami gyógyszert, amikor lábgombával szívtam.
ma 05:35
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Én egy bőr- és nemibeteg gondozót felkeresnék. Lehet, más áll a háttérben
ma 06:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én semmit nem teszem ez ellen. Kimosom 60 fokon a bugyikat és ennyi. Minimális folyás a ciklus minden napján normális. Így tisztul a hüvely.
ma 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!