Menstruációkor, normális, hogy nem csak a hüvelyemből, hanem, a húgycsövemből is jön vér?
Tudom hülyén hangzik, de nekem mindig is így volt és tudni szeretném, hogy ez normális, vagy van-e valami bajom. Interneten hiába néztem, nem találtam semmit, orvostól, meg nem merem megkérdezni.
22 éves vagyok, de csak pár hete gondolkodok azon, hogy ez esetleg nem normális.
Honnan veszed hogy onnan is jön?
Azért gondolod, mert pisiléskor tiszta vér a vécékagyló? Ez mindenkinél így van, de nem azt jelenti hogy onnan is jön, csak ugye közel van a hüvelyhez, meg amúgy is "elönti" a vér az ajkakat és a redőket olyankor. Ha pisil az ember, kimossa az ott lévő vért is, ezért úgy nézhet ki mintha véreset pisilne, de az a hüvelyből jön.
Azért gondolom így, mert a betéten úgy hagy nyomot: gyakran kell feljebb igazítanom és ugyebár felfelé nem folyhat a vér. Ráadásul úgy tűnik, amikor magyon görcsölök, hogy onnan is folyik a vér.
A kedves #4-nek, ezt benézted, mert szűz vagyok, nekem több eszem, van, mint a mostani 13 éveseknek 😊
De "folyhat" felfelé, vannak akik előrefelé véreznek, vannak, akik hátra és vannak akik középre. Nem is értem a gondolatot, hogy a húgycsőig/az ajkak elejéig nem terjed a vér. Olyankor az egész nemiszerv véres lesz az ajkakon belül.
Szinte teljes mértékben kizárt, hogy a húgycsöveden keresztül is menstruálj, de a saját nyugalmad érdekében menj el egy nőgyógyászhoz. :)
Gondolkozz kicsit.. Egy átlagos ciklus 28 napos, egy hónap a 30-31, ill. a február 28. Teljesen normális, ha valaki akár minden hónapban 2x menstruál, ha a gyakorlatban azért ez nem is fordul gyakran elő, ha úgy mint neked a hónap elején, és a hónap végén is megjön.
Véreset meg nem pisilsz, a két nyílás pár cm-re van, a szeméremajkaid meg arrafelé is vezetik a vért.
Ajánlom a Hormonmentes és a Tanulom magamat YouTube csatornát, mert óriási problémák vannak a saját testedről lévő tudásodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!