Menstruációkor, normális, hogy nem csak a hüvelyemből, hanem, a húgycsövemből is jön vér?
Tudom hülyén hangzik, de nekem mindig is így volt és tudni szeretném, hogy ez normális, vagy van-e valami bajom. Interneten hiába néztem, nem találtam semmit, orvostól, meg nem merem megkérdezni.
22 éves vagyok, de csak pár hete gondolkodok azon, hogy ez esetleg nem normális.
Bakker tanultam anatómiát, csak azt akartam megtudni, hogy nincs-e daganatom, vagy ilyesmi 🤦♀️ inkább itt csinálok hülyét magamból, mint egy orvos előtt, aki amúgy se tenne semmit, mert ugyebár pocsék az egészségügy.
Pontosan tudom, hogy a húgyhólyagom, a vizeletelvezetésért felelős szervem, a petefészkem pedig, a szaporodásért felel.
Szerintem amúgy az a szomorú, hogy az intim mosakodóról, csak a szaksuliban szereztem tudomást, ezt mondjuk igazán elmondhatta volna, az a védőnő is, aki általánosban csak azt bírta mondani, hogy ne előre töröljük ki a fenekünket, mert akkor fertőzést kapunk 🤦♀️🤡
A másik, ami általánosban volt, én 13 évesen egyáltalán nem voltam kíváncsi, hogy hívják, a nemiszervünket (punci, banán 🤡) ezért a baromságért maradt el, egy-két óránk.
A hülye politikusokat sem értem, az nem baj, ha egy 13 gyerek teherbe esik, de az már baj, ha homoszexuális. De ugyebár, így vagy úgy kellenek a katonák, az nem számít, ha egy gyereket emiatt, konkrétan lekurváznak.
Jól eltértem a témától 🤣
Akkor parancsolj, jön az indoklás:
"Bakker tanultam anatómiát, csak azt akartam megtudni, hogy nincs-e daganatom, vagy ilyesmi"
Bakker, ha valóban tanultál volna, akkor tudnád, hogy fizikai képtelenség húgycsőből menstruálni. A daganatot meg végképp nem keverted volna ide.
" inkább itt csinálok hülyét magamból, mint egy orvos előtt, aki amúgy se tenne semmit, mert ugyebár pocsék az egészségügy."
Ha hülyét akartál csinálni magadból, az sikerült. Persze, hogy nem tenne semmit ezzel az orvos, csak próbálná a röhögőgörcsöt visszafogni, míg kilépsz az ajtón... Oké, vannak gondok az egészségüggyel, ez tény, viszont nem azért röhögne körbe és küldene haza, hanem azért, mert sötét vagy mint a téli éjszaka és ezt még nem tudják kezelni...
"Szerintem amúgy az a szomorú, hogy az intim mosakodóról, csak a szaksuliban szereztem tudomást, ezt mondjuk igazán elmondhatta volna, az a védőnő is, aki általánosban csak azt bírta mondani, hogy ne előre töröljük ki a fenekünket, mert akkor fertőzést kapunk"
Szerintem meg az szomorú, hogy az intim mosakodóról nem szereztél tudomást otthon, ahol az alapvető higiéniát illett volna elsajátítani. Mellesleg az intim mosakodó használata inkább ellenjavallott, ha kicsit tájékozottabb lennél, akkor tudnád, hogy a szeméremtájékra nagyon minimális vegyszernek szabad jutnia, ez ma már orvosi ajánlás. Az pedig, amint a toaletthasználatról mondott a védőnő, igen is nagyon lényeges információ, jó, hogy legalább ez megmaradt a fejecskédben.
"A másik, ami általánosban volt, én 13 évesen egyáltalán nem voltam kíváncsi, hogy hívják, a nemiszervünket (punci, banán 🤡) ezért a baromságért maradt el, egy-két óránk."
Pedig nagyon nem ártott volna, mert ha odafigyelsz, már akkor megtanultad volna a húgycső és a hüvelynyílás közötti különbséget.
"A hülye politikusokat sem értem, az nem baj, ha egy 13 gyerek teherbe esik, de az már baj, ha homoszexuális. De ugyebár, így vagy úgy kellenek a katonák, az nem számít, ha egy gyereket emiatt, konkrétan lekurváznak."
Hogy a politika hogyan került kapcsolatba ezzel a zagyva gondolatmeneteddel, azt meg sem próbálom feltérképezni. De, baj, ha egy 13 éves teherbe esik - ezért is kellett volna figyelned a felvilágosító órán. Nem, nem baj, ha homoszexuális, csak ne higgye, hogy a húgycsövéből menstruál. Milyen katonák?🤣 Jóember, tudod te, hogy mióta nincs már kötelező sorkatonai szolgálat?!
"De ugyebár, így vagy úgy kellenek a katonák, az nem számít, ha egy gyereket emiatt, konkrétan lekurváznak." Miért? Mi az "emiatt"???? Ki qrváz le gyereket miért??? Legalább fogalmazni tudnál...
"Bakker, ha valóban tanultál volna, akkor tudnád, hogy fizikai képtelenség húgycsőből menstruálni. A daganatot meg végképp nem keverted volna ide."
Bemásolom, ha már nem volt kedved elovasni: Pontosan tudom, hogy a húgyhólyagom, a vizeletelvezetésért felelős szervem, a petefészkem pedig, a szaporodásért felel.
Egyszerűen azért gondoltam betegségre, mert a vérzés jelezheti, mondjuk daganat jelenlétét és ki tudja, talán pont a menstruáció közben vérzik (ne erőltesd magad, az írással, már akkor tudtam, hogy baromság, amikor kiírtam, a kérdést, de a jó oldala, hogy más nem fogja, ha megtalálja, ezt a nevetséges kérdést)
"Szerintem meg az szomorú, hogy az intim mosakodóról nem szereztél tudomást otthon, ahol az alapvető higiéniát illett volna elsajátítani. Mellesleg az intim mosakodó használata inkább ellenjavallott, ha kicsit tájékozottabb lennél, akkor tudnád, hogy a szeméremtájékra nagyon minimális vegyszernek szabad jutnia, ez ma már orvosi ajánlás. Az pedig, amint a toaletthasználatról mondott a védőnő, igen is nagyon lényeges információ, jó, hogy legalább ez megmaradt a fejecskédben."
Az alkoholista anyám 5 éves koromban elhúzott, az Apám nevelt fel, nagy keservesen, szóval csak az iskolából tanulhattam meg, az alap vető higiéniát. És ha ennyire megbántva érzed magad, azok nevében is bocsánatot kérek, akik olyan szinten nyomorban élnek, hogy nem csak az intim mosakodó, hanem a víz is luxus és a kukából kell kiszedniük a betétet, ugyan is volt ilyen osztálytársam.
"Hogy a politika hogyan került kapcsolatba ezzel a zagyva gondolatmeneteddel, azt meg sem próbálom feltérképezni. De, baj, ha egy 13 éves teherbe esik - ezért is kellett volna figyelned a felvilágosító órán. Nem, nem baj, ha homoszexuális, csak ne higgye, hogy a húgycsövéből menstruál. Milyen katonák?🤣 Jóember, tudod te, hogy mióta nincs már kötelező sorkatonai szolgálat?!"
22 éves létemre szűz vagyok, nekem eddig sem volt szükségem abortuszra.
A kedves hölgy, azt is megemlíti, hogy "ki fog megvédeni minket, ha már a kapuban lesz, az ellenség" vagy valami hasonló baromságot. És ugyebár a szomszédban itt a háború, nekem még nem tiszta, hogy Orbán Putyint akarja-e támogatni, vagy szimplán hülye, de ha háborúsdit akar játszani, megteszi, ha tetszik ha nem. Egyenlőre tényleg nincs kötelező sorkatonaság, de úgy jött le, hogy szükség esetére toboroznak, mert állítólag az önkéntes szolgálattal több pontot szerezhetnek, mint a nyelvtudásért (egyetemre, ha jól tudom) és ha a kormány úgy dönt bármikor megváltoztathatja, hogy legyen kötelező.
Pfuuu, van itt baj bőven.
Remélem azért valamit felfogsz az eddig kapott válaszokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!