Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez ugye PMS, és nem terhesség?

Ez ugye PMS, és nem terhesség?

Figyelt kérdés

10 nap múlva kell megjönnie. Tegnap óta fájdogál az alhasam, most észrevettem wc-n, hogy több a folyásom. A mellem nem feszül, nem fáj, a fejem viszont egy hete furán nyom, de ezzel holnap megyek szemészetre ill. neurológiára.

Az előző hónapban rendesen megjött, tartott 5 napig, a vérzésem normális volt(1-2nap erős, aztán közepes, és graduálisan elmúlt), asszem pont jan30-án ért véget. Párommal mindig óvszerrel szexelünk (és vigyázunk, h rendesen használjuk), de általában ki is húzza amikor elmegy. Tabit azt nem szedhetek, úgyh. kérlek ne mondjátok, hogy azzal védekezzek óvszer helyett. Rögtön azután kezdtünk el szexelni, hogy végetért a mensim, és ovunál nem is került a közelembe sperma. Köszi a válaszokat!:) Kérlek a bunkó hangnemet mellőzzük, még ha hülyeségnek is tűnik a kérdés, mert már így is lassan kitépem a hajam.

2022. febr. 16. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Indítom a távdiagnosztikát!
2022. febr. 16. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha 10 nap múlva kell megjönnie, ezt terhesség nem okozhatja, hiszen még be sem ágyazódott volna.
2022. febr. 16. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Koszi, ezen felnevettem:D

#2 Oh, ertem! Meg nagyon keves ideje kezdtem el foglalkozni nogyogyaszati dolgokkal magammal kapcsolatban (tudom, 18 eves korara az embernek mar kene, de eddig nem volt miert), szoval koszonom szepen a felvilagositast!:]]]

2022. febr. 16. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. Védekeztek normálisan, és egyébként se lenne ilyen hamar tünete. És tényleg olvass utána, hogy egy ciklusban mi hogyan zajlik, hogy történik a teherbeesés, beágyazódás stb. A saját érdekedben, jobb tisztában lenni ezekkel a dolgokkal.
2022. febr. 18. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Felesleges netek megszakitassal vedekezni.
2022. febr. 23. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Megjott?
2022. márc. 1. 00:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a kesoi valaszert, igen megjott:))
2022. márc. 9. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!