Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehetett ez a nagy vérdarab...

Mi lehetett ez a nagy vérdarab a menstruációs véremben?

Figyelt kérdés

Mindig darabos volt a vérzésem, de talán az utóbbi egy pár évben még darabosabb. Babát szeretnénk, de eddig még nem jártunk sikerrel.

Ezt a kérdést is én írtam ki:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Ahogy itt valaki e vitamint javasolt, el is kezdtem szedni, ma vagyok a menstruációm második (legerősebb) napján, eddig úgy vettem észre, hogy nem volt olyan darabos, mint szokott, de most estére kijött belőlem egy kb. 5 centis darab, amit nagyon erős görcsök előztek meg. Van róla képem is, de nem tudom felmerjem-e tölteni, nem törlik-e miatta a kérdésemet.

Mi lehetett ez? Az is lehet, hogy terhes voltam és elvetéltem? Vagy ez hülyeség?

Elmenjek nőgyógyászhoz ez miatt?

2022. febr. 9. 20:23
 1/3 A kérdező kommentje:
Most kijött még egy közel akkora darab mint az előző. :/
2022. febr. 9. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ekkora darab rendellenes, igen mindenképp nőgyógyász. Lehet vetélés, de ha időre jött meg, akkor 1 osztódni kezdő sejt nem okoz ilyet.
2022. febr. 9. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Így válik le neked a nyálkahártya de én azért megkérdezném egy orvostól hogy ez a nagyon darabos menstruáció meddig normális?!
2022. febr. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!