Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tojásfehérje szerű, fehéres...

Tojásfehérje szerű, fehéres folyás. Ez lehet az ovu miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 11-én ovulálok a naptáram szerint, szerintetek ez a folyás amiatt van, vagy mert terhes vagyok? A párommal mindig védekezünk, nem szexeltünk akkor, amikor "teherbe eshetek" (tudom, hogy mindig, most a termékenyebb napokra értem), jan.30-án lett vége a mensimnek, rendesen megvolt. Van miért aggódnom, vagy csak ovu?

Kérlek, aki hülye kérdésnek tartja ezt, az se szóljon be, mert nálam már-már fóbia a terhebeesés. Köszi:)

2022. febr. 8. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Ovuláció lesz
2022. febr. 8. 16:29
 2/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez biztosan ovuláció lesz! Arra jellemző leginkább a fehér, nyúlós folyás, főleg, hogy közel vagy az esetleges naphoz. Simán lehet, hogy kicsit előbb ovulálsz, vagy csak a tested most készül fel. Én nem aggódnék a helyedben. De most ne kockáztassatok semmi képpen, ha nem akarod még a legkissebb veszélyét sem a teherbeesésnek.
2022. febr. 8. 18:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam!

Szerencsére most nem is találkozunk, ez a leghatásosabb védekezés:D

Szép estét mindkettőtöknek!

2022. febr. 8. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!