Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a legjobb módszer a menstru...

Mi a legjobb módszer a menstruáció megszüntetésére?

Figyelt kérdés
Hormoninjekció pl.? Fogamzásgátlót semmiképp sem akarok szedni, meg eleve nem is élek nemi életet. Viszont mindenképp szeretném ha elmúlna, mert a mentális betegségem miatt egy démonná változom menszesz alatt. Muszáj hogy elmúljon
2022. febr. 13. 14:33
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
A pszichiáternek az dirigál aki le tudja írni a szót helyesen
2022. febr. 14. 19:42
 32/40 anonim ***** válasza:
...vagy aki vastagon le tudja fizetni. ;)
2022. febr. 14. 19:55
 33/40 anonim ***** válasza:
46%
Te ott a századik idiota vagy aznap, nem az aki egy diplomás emberek megmondja mit tegyen.
2022. febr. 14. 19:56
 34/40 anonim ***** válasza:
38%
Leírja a kérdező,hogy mentális betegsége van, majd lehurrogjátok,nagyon gáz,ahogy irtok,kb szidjátok,akik meg segítenek pár ötlettel meg lepontozzátok. Egyik ötlet sem olyan,amivel árthatna magának,orvoshoz van kötve,nem értem,mi a baj?
2022. febr. 14. 23:16
 35/40 anonim ***** válasza:

22!

Nekem most fogja feltenni a doki a Miréna-t.

40 se vagyok, és 1 gyerekem van.

2022. febr. 14. 23:19
 36/40 anonim ***** válasza:

35 vagyok.

Nem is mondta a doki ezeket a feltételeket, csak eg, egyedül a citológiát. Ha az jó lesz, már teszi is fel.

2022. febr. 14. 23:21
 37/40 A kérdező kommentje:
33, sztem neked előbb kell menned, mint nekem.
2022. febr. 14. 23:26
 38/40 A kérdező kommentje:
Ez a “feltenni” szó ájulásba kerget kb., pláne szuzkent.. ez műtét?
2022. febr. 14. 23:27
 39/40 anonim ***** válasza:

38!

Nem. Menstruációkor rakják fel, akkor van nyitva a méhszáj. Simán mintha egy vizsgálat lenne.

2022. febr. 14. 23:47
 40/40 anonim ***** válasza:
30%

Ú, nagyon sajnállak kérdező. :( Sajnos én nem hiszem, hogy egy szűz nőnek feltennènek spirált, szült nőknek, 35 felett pedig azért adják a Mirénát, mert a kombinált fogamzásgátlók idősebb korban már mindenképpen növelnék a trombózis esélyét, nem úgy működnek a dolgok, mint 18 évesen.

Mielőtt bárki-bármilyen hormonhoz nyúlna, ezt a vérvizsgálatot érdemes elvégeztetni, mert van, aki egyáltalán nem is szedhet hormonális készítményeket. Szóval valahol jogos az ezektől való félelem.

És a méheltávolítás valóban nem megoldás ciklus ellen, a petefészkek attól még működnek, anyának is volt ilyen műtéte, most éppen klimaxol.

Amúgy én hasonlóan vagyok. Lelkileg és fizikailag nagyon nehezen viselem a menzeszem, pszichológushoz is járni fogok, hátha valamilyen mentális praktika segít nem foglalkoznom vele ennyit, ignorálni a tüneteket, és hogy dolgozni tudjak. A fájdalmas menstruáció-erős hangulati ingadozás nálunk családi örökség. Most fogok a 3. Nőgyógyászhoz elmenni, hátha mond bármit is azon túl, hogy ez a női lét velejárója...

2022. febr. 16. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!