Mi a legjobb módszer a menstruáció megszüntetésére?
22!
Nekem most fogja feltenni a doki a Miréna-t.
40 se vagyok, és 1 gyerekem van.
35 vagyok.
Nem is mondta a doki ezeket a feltételeket, csak eg, egyedül a citológiát. Ha az jó lesz, már teszi is fel.
38!
Nem. Menstruációkor rakják fel, akkor van nyitva a méhszáj. Simán mintha egy vizsgálat lenne.
Ú, nagyon sajnállak kérdező. :( Sajnos én nem hiszem, hogy egy szűz nőnek feltennènek spirált, szült nőknek, 35 felett pedig azért adják a Mirénát, mert a kombinált fogamzásgátlók idősebb korban már mindenképpen növelnék a trombózis esélyét, nem úgy működnek a dolgok, mint 18 évesen.
Mielőtt bárki-bármilyen hormonhoz nyúlna, ezt a vérvizsgálatot érdemes elvégeztetni, mert van, aki egyáltalán nem is szedhet hormonális készítményeket. Szóval valahol jogos az ezektől való félelem.
És a méheltávolítás valóban nem megoldás ciklus ellen, a petefészkek attól még működnek, anyának is volt ilyen műtéte, most éppen klimaxol.
Amúgy én hasonlóan vagyok. Lelkileg és fizikailag nagyon nehezen viselem a menzeszem, pszichológushoz is járni fogok, hátha valamilyen mentális praktika segít nem foglalkoznom vele ennyit, ignorálni a tüneteket, és hogy dolgozni tudjak. A fájdalmas menstruáció-erős hangulati ingadozás nálunk családi örökség. Most fogok a 3. Nőgyógyászhoz elmenni, hátha mond bármit is azon túl, hogy ez a női lét velejárója...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!