Mi a legjobb módszer a menstruáció megszüntetésére?
Igen 21?
És hány éves kortól??
40től vagy 2 gyerek után.
Egyéb 21...
Fog.gátlót nem akar szedni a hormonok miatt, a mirena pont ugy adagolja a hormont..
Gyógyszert tuti nem. Már csak elvből sem. Bár nekem ugye nem a nem kívánt terhesség miatt kellene, de mindig is undorítónak találtam, hogy nekünk nőknek kelljen szétcseszni a szervezetünket, meg figyelni a gyógyszerre, hogy a “férfiak” gumi nélkül elvezkedhessenek… hát persze.
Nem tudom mi legyen, egyszer már voltam nőgyogyasznal, amikor egy évig nem volt, akkor azt mondta hogy vissza kell hozni… de en nem akarom hogy legyen
22
Nem tudtam, hogy a mirena feltételekhez van kötve, elnézést.
23
A nyitóban azt írta, hogy "hormoninjekció?". Ezek után én kérek ismét elnézést. :))
A kérdező írt már ki kérdést. Én sajnálom is. De még azt sem tudom, hogy érti-e, hogy a hormont hány féleképpen lehet használni.
"A hormonális fogamzásgátló szerek megakadályozzák az ovulációt és ezáltal a megtermékenyülést.[32] Ezek többféle változatban kaphatók, például a szájon át szedhető tabletták, az implantátumok, az injekciók, a fogamzásgátló tapaszok, a méhen belüli eszközök és a hüvelygyűrű."
Mellesleg kib.szott nagy hülyeség, hogy azt írja, hogy nem akar hormont, mert igazságtalan, hogy a nő csessze szét a szervezetét védekezés közben... miközben a) erről szó sincs, hiszen nem szexel b) még mindig inkább minimális hormon, mint borzalmas hangulatingadozások és dührohamok.
Szóval szerinted nem igazságtalan hogy a nőnek kell hormont szedni meg figyelni a gyógyszerre, a pasi meg sz.rt sem csinál? En hallottam mar olyat hogy gondja volt a nőnek a gyógyszer miatt.. Kössz nem.
De mindegy is, meg fogom mondani a pszichiáternek hogy muszáj írnia egy véleményt hogy meg kell szüntetni a menszeszt. Ha kell akkor valóban vegyek ki a méhemet 26 évesen, ahogy azt kedvesen javasoltak
28
Lehet, hogy igazságtalan, de a TE esetedben nem ez a lényeg!! (Egyébként én szedtem gyógyszert és szépen elmúltak tőle a pattanásaim és semmiféle más problémám nem volt tőle, úh. köszönöm szépen, engem nem érintenek a mellékhatások.) A te esetedben az a lényeg, hogy egy kisebb rosszat kell(ene) bevállalnod egy nagyobb rossz elkerülése érdekében.
A méhed eltávolításával NEM szűnik meg a ciklusod!!!! A petefészkeid továbbra is működni fognak és a hormonhatások is érvényesülni fognak.
Nem, nem tartom igazságtalannak.
De te annyira gyerek vagy ezekhez a témákhoz mint egy 6 éves.
A pszihiáternek meg nem te dirigálsz. Ő a szakember, te meg a kattyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!