Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a legjobb módszer a menstru...

Mi a legjobb módszer a menstruáció megszüntetésére?

Figyelt kérdés
Hormoninjekció pl.? Fogamzásgátlót semmiképp sem akarok szedni, meg eleve nem is élek nemi életet. Viszont mindenképp szeretném ha elmúlna, mert a mentális betegségem miatt egy démonná változom menszesz alatt. Muszáj hogy elmúljon
2022. febr. 13. 14:33
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Meg fiatal vagyok, 26 éves, de sosem szeretnék! Soha. Felőlem orokre elmulaszthatnak. Csak nem tudom ezt milyen orvosnak mondjam, vagy a nőgyógyász mit szólna hozzá. Biztos fogamzásgátlóval akarna tömni, de azt meg egy szűz csak ne szedje már…
2022. febr. 13. 22:57
 12/40 anonim ***** válasza:
68%

11

A fogamzásgátlótól nem múlik el a menszesz, 26 évesen illene tudni.

Nem tesz egy orvos sem meddővé 26 évesen.

Azért vagy te zizi mert nem kefélsz... javaslom próbáld ki, többet ér mint bármilyen antidepresszáns

2022. febr. 13. 23:02
 13/40 A kérdező kommentje:

Pontosan tudom hogy nem múlik el tőle… de beállítja, nekem rendszertelen is és amúgy is ajánlották már. Soha nem szedném.

Kicsit finomabban nyilatkozz mar ha nem ismersz valakit, semmi mástól nem undorodom jobban mint a “kefelestol”, köszönöm.

2022. febr. 13. 23:24
 14/40 anonim ***** válasza:
86%

Sehol nem írtad hogy rendszerten. Orvoshoz kéne menni...

Gyerek vagy még ehhez a témához.

Undorodsz? Azt sem tudod milyen az. Pedig a felnőtt élet része, mint az evés vagy az ivás

2022. febr. 13. 23:33
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan fogamzásgátló, ami mellett egyáltalán nincs vérzés.

És nagyon sok szűz szed fogamzásgátlót.

Ilyen komoly mentális kihívásokkal meg jobb is, ha soha nem vállalsz gyereket.

2022. febr. 13. 23:49
 16/40 A kérdező kommentje:

Mondtam mar hogy nem lesz gyerek, emiatt csak ne aggódj. Szuzen nem tudom ki varázsolná belém.

14, ismeretlen köszönöm az ajánlást, de az utolsó dolog amit tudni akarok, hogy milyen. Előbb ennék csótányt.

2022. febr. 13. 23:56
 17/40 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként nem tesz jót semmilyen hormonális gyógyszer szedése, szóval a fogamzásgátló sem jó hosszútávú megoldás. Mindenképp menj el (szerintem magán) nőgyógyászhoz és kérj segítséget.
2022. febr. 14. 00:03
 18/40 anonim ***** válasza:
54%
Te tényleg kattant és gyerekes vagy, na jó éjt, bújj a plüss macskád mellé.
2022. febr. 14. 00:05
 19/40 A kérdező kommentje:
18, van igazi, ne aggódj 😘
2022. febr. 14. 00:08
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha mentális problémád van, akkor a pszichiáter nyilatkozzon, hogy neked problémát okoz a menstruáció... Talán akkor adnak rá gyógyszert amitöl kimarad...
2022. febr. 14. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!