Menstruáció megszüntetése Tipp?
Olvastam egy platformon, hogy a Mirena T alakú spirál megszünteti a menstruációt, és fogalmazás gátló hatású
Ehhez kell a nőgyógyász vizsgálat? Kell hozzá valamilyen betegség, vagy kérhetem csupán az miatt hogy öngyilkos tudnék lenni amikor meg van a mensim
18 éves vagyok
Első : igazából szombaton 2:55-kor riadtam fel arra hogy ki kellett hívni az ügyeletet annyira görcsöltem, 12 évesen jött meg először , akkor még semmi baj nem volt mostmár kibírhatatlan
Második : nem, nem csak szülés után , nem ki vetetni akarom a mehemet hanem picit visszább venni
A menstruáció a női hormonműködés természetes velejárója.
Ha erős fájdalmaid vannak, vizsgáltasd ki az okát. Nem az a megoldás, hogy megszünteted, összezavarva ezzel a hormonrendszeredet.
Én is a falat kapartam kínomban az első nap, a negyediken meg iszonyatosan véreztem. Háromszor voltam kórházban, végül felírtak fogamzásgátlót, és attól olyan enyhe menseseim lettek, hogy fájdalomcsillapítót se kellett bevennem, és a vérzés is normális mennyiségű lett.
Mikor már nem szedtem a fogamzásgátlót, nekem az Algopyrin+Troparin kombó használt, 2-3 szem mindkettőből, így tudtam még dolgozni is menni, bár meglehetősen kába voltam tőle.
Vizsgáltasd ki magad, mert nem egészséges állapot, amit írsz.
Mellesleg nyilván kell nőgyógyászati vizsgálat, egyrészt minden fogamzásgátlóhoz kell (értsd: erősen ajánlott), másrészt a spirált nőgyógyász helyezi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!