Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túl szűk vagyok? Nem fér fel...

Túl szűk vagyok? Nem fér fel a menstruációs kehely

Figyelt kérdés

S-es méretet vettem, de mégse tudtam felerőszakolni magamba…

Vagy szétrúg mielőtt felrakom, vagy pedig ugye minimum 3 ujjamat (+ összenyomott kehely) kéne feldugnom, amivel tartom a kelyhet. De ez meg borzasztóan fáj 😅

Ismertek valami extra kicsi/gyenge/szűk márkát?

Ti hogy teszitek fel?

Vagy mi a frász van a vaginámmal?!

21/L (nem szűz)

Szavazás: Neked sikerül fájdalommentesen felrakni a kelyhet?

2022. febr. 8. 23:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%

A hüvely egy baromi rugalmas cső, amit egy izom tart. Ha kellően ellazulsz, fel tudod helyezni a kelyhet. Ehhez össze kell hajtanod és két ujjad közé "csippenteni, majd így feltolni - annyira azért nem lehet vastag a két ujjad, hogy ne férjen magadba (azért gondolom, a nőgyógyász is meg tud vizsgálni).

Az más kérdés, hogy nem mindenkinek jön be, pl. nekem sem, holott tampont használok és semmi problémám azzal, hogy felnyúljak magamban.

2022. febr. 9. 15:59
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Olyan nincs hogy nem megy be. :)

Mivel írtad, már nem vagy szűz, hasonlítsd össze a kehely átmérőjét egy pénisz átmérőjével. Általában egy pénisz vastagabb, mint egy kehely, mégis bemegy az és még élvezed is. Inkább az lehet a probléma amit már írtak, hogy nem vagy ellazulva és rá is görcsölsz.

[link]

2022. febr. 27. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Rá kell érezni. Én is szűk vagyok, nem élek szexuális életet, mégis tudom használni, pedig én egy nagyobb méretet használok az erős vérzés miatt, rá kell érezni a technikára. 1 éve használom, de még néha velem is előfordul, hogy többet bénázok, van amikor meg azonnal sikerül. Nekem a vérzésem erőssége miatt megér ennyi hercehurcát, mert sokkal könnyebb ezt cserélni naponta 2-3 alkalommal (csak otthon szoktam)mint nyilvános helyen napi 6-szor tampont cserélni.
2022. máj. 15. 16:34
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nem fáj berakni?

Mert lényegében 3 ujjnak + összehajtott kehelynek kell felférnie, nálam ez meg kb mission impossible 😅

2022. máj. 15. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, olvasd újra a 9-es választ, el nem tudom képzelni, mit csinálsz, h 3 ujj is kell a felhelyezéshez. Én már azelőtt nézegettem ezeket a videókat, h megvettem az első kelyhem.
2022. máj. 30. 13:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Én is nyilván néztem videókat, de nekem folyton szétrúg a kehely idő előtt. Elég vastag a fala és bár valamennyire rugalmas, de nagyon nem egyszerű összehajtani, úgy tartani és így felhelyezni.
2022. jún. 2. 00:17
 17/19 anonim ***** válasza:

A merevebb kelyhek nem mindenkinek válnak be. Ezeket erősebb hüvelyizomzathoz, vagy aktív mozgáshoz ajánlják. Egy átlagos nőnek mindennapi használatra inkább közepes puhaságú kehellyel érdemes kezdeni, majd a tapasztalatok alapján választani puhábbat vagy merevebbet.

Elképzelhető, hogy ha fel is tudod helyezni, kényelmetlen lesz, mert nem igazodik úgy a testedhez, ahogy egy puhább anyagú kehely. Kivenni is sokkal könnyebb, ha nem annyira merev.

Ha nem akarsz másikat beszerezni, mindenképpen használj síkosítót. Vannak olyan hajtási módok, amihez elég két ujj, és ezeket sem kell a hüvelyedbe dugnod, csak a kehely még kilógó részét összecsippenteni.

2022. jún. 12. 07:27
 18/19 anonim ***** válasza:
39%
Hagyd mar ezt a marhasagot, hasznalj betetet, tampont csak akkor, amikor meg erosebb, ne a verzes vege fele.
2022. jún. 12. 08:46
 19/19 A kérdező kommentje:

Abszolút nem ragaszkodok a mostani kelyhemhez, sőt.

Milyen puha, extra „szűzies” (:D) kelyhet tudtok ajánlani?

2022. jún. 16. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!