Jasmine999999 kérdése:
Hogy érjem el a menstruációs kelyhem szétnyílását puha fal esetén?
Figyelt kérdés
2 különféle kelyhem van. Az egyik 40ml-es erős falú, azonnal kinyílik, ha c hajtással felhelyezem. Azonban a menszeszem végén szeretném a kisebb 20ml-es kelyhem használni, ami sokkal puhább falú. Akárhogy csipkedem az alját, vagy forgatom el, nem nyílik szét a hüvelyemben. Amilyen hajtásban beraktam ugyanúgy összehajtva marad, ha felnyúlok is és a szélén végigvezetem az ujjam. Lehetséges, hogy túl puha az anyaga, vagy van esetleg még valami tipp ami működhet? Nagyon szeretném használni, ha már megvettem.2021. nov. 13. 10:11
1/1 anonim válasza:
Derékszögben az egyik sarkát szoktam lehajtani, majd az ujjammal feltolom a lehajtott részt a helyére, amikor a kehely megfelelő helyen van. Ezután finoman oda-vissza forgatom a tengelye körül. A puhább kelyheknél eddig csak így sikerült elérnem, hogy kinyíljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!