Melyik menstruációs kehely lenne jó nekem?
Azt terveztem, hogy váltok menstruációs kehelyre. Melyik konkrét termékek lennének jók nekem? Kicsit tanácstalan vagyok, tudnátok nekem segíteni?
Magasan helyezkedik a méhszájam, közepesen erős a vérzésem, a hüvely izomzatom közepesen erős, még nem szültem, 17 éves vagyok, és szűz.
Miket tudsz a mehedrol. 😮
Szetintem undorító ez a kehely. Kb. Mint a mensi bugyi.
Nem vennék ilyet. Szerintem nagyon nem higiénikus.
2 szerintem ezt minden olyan nőnek tudnia kell magáról, ha intim kelyhet szeretne, hisz ezek alapján könnyebb választani. Az meg, higy kinek mi az undorító, már más dolog. En a tampontól és a betéttől konkrétan rosszul vagyok, annyira undorodom tőle.
Én meg szeretnék, mert sokkal higiénikusabb, mint az eldobható alternatívák. Gondolj bele. Nem termelsz szemetet,nem halhatsz bele egy jó kis toxikus sokk szindrómába, nem leszel tiszta alvadt vér, mint a másikaknál. Plusz 100% 9rvosi szilikonból van. Annál szerintem nem nagyon találsz higiénikusabb dolgot. Végezetül nem arra voltam kíváncsi, hogy ki preferálja a kelyhet, és ki nem, hanem arra, hogy akinek egy lepkeszellentésnyi fogalma van a témával kapcsolatban, mit ajánlana.
Off téma, de nem tudok elmenni szó nélkül mellette!
1-es
Először nézz utána, hogyan is készülnek a betétek, tamponok, mikkel mossák és áztatják át és aztán mondd hogy mennyire higiénikus! Amióta kelyhet használok, azóta nincs minden menstruáció után valami nyavalyám, amire a dokik sem tudtak rájönni hogy mitől jönnek ki, főleg ilyen rendszeresen. Természetesen csak engem fikáztak, hogy tuti nem figyelek a higiéniára, meg hazugnak neveztek mikor elmondtam mit hogyan csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!