Lányok, menstruációs kehelyre váltáson vagyok éppen, de valami még visszatart?:D (kérdés lent)
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy van ráesély, hogy kitágítja a hüvelyt, ennek van igazság alapja?2021. nov. 28. 21:51
2/6 anonim válasza:
A szűzhártya az egyetlen része ami tágulhat maradandóan.
Belül semmi nem fog változni, a hüvely szerkezetéből adódóan nagyobbra tud tágulni mint a kehely.
3/6 anonim válasza:
Kelyhezek mar 5 eve, nem tapasztaltam ilyesmit, a huvely rugalmas, na meg nem 0-24-ben hordod egesz evben, hanem havonta max par napot.
Viszont nyilvan meg kell talalni a megfelelo meretet, nekem peldaul hiaba eros a verzesem, nem tudok hasznalni xl-es kelyhet (ami eros verzesre van elvileg) mert nem fer be sehogy.
S-es meretet hasznalok, tobbszor cserelem, aztan csokolom.
Facebook-os intimkelyhes csoportokat ajanlom, en is ott kaptam segitseget illetve nagyon sokat olvastam posztokat, igy sikerult kivalasztanom a megfelelot.
4/6 anonim válasza:
Áh, dehogy! Sőt, a hüvely össze is nyomja azt. Ne aggódj emiatt. Plusz havi 5-7 nap alatt nem tudna drasztikus változást elérni.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget😁
2021. nov. 28. 23:40
6/6 anonim válasza:
Már lassan 4 éve használom, nem éreztem ilyen hatást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!