Vissza lehet tartani valahogy a menstruációs vérzést (úgy mint a vizeletet)? Vagy esélytelen?
Figyelt kérdés
Ti próbáltátok már azt csinálni, hogy visszatartjátok pl. befeszítitek, "összeszorítotok"? Vagy lehetetlen visszatartani, akár csak pár percig is?2021. nov. 3. 21:09
2/7 anonim válasza:
Ha megy a hasad azt még valahogy pillanatokig vissza tudod tartani, de a végtelenségig azt se, pedig 2 záróizomzat dolgozik ott.
Hüvelynél ilyen nincs. Talán ha pár évtizedet ráfordítanál valami hüvely tornára talán menne az, hogy teljesen össze zárd. De ez tényleg az esélytelen kategória.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet. De miért szeretnéd? Sok jön egyszerre és nem fogja fel a betét? Használj tampont és betétet is ezeken a napokon! ;)
4/7 anonim válasza:
Az a vissza tartás olyan lenne mintha egy dugóval bedugnád és nem tudna kifolyni.
Ezzel csak kárt okoznál, mert a pete érést és a leválást nem lehet megakadályozni és ezért van a vérzés.
5/7 anonim válasza:
Szerintem visszatartani nehézkes, de ki tudsz érni a wc-re előtte, ha érzed, hogy lassan jön ki.
6/7 anonim válasza:
Olvastam egy nőről, aki elvileg ezt csinálja. Van is egy facebook csoportja.
Nekem kicsit meredek, de ki tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!