Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vissza lehet tartani valahogy...

Vissza lehet tartani valahogy a menstruációs vérzést (úgy mint a vizeletet)? Vagy esélytelen?

Figyelt kérdés
Ti próbáltátok már azt csinálni, hogy visszatartjátok pl. befeszítitek, "összeszorítotok"? Vagy lehetetlen visszatartani, akár csak pár percig is?

2021. nov. 3. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Esélytelen
2021. nov. 3. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Ha megy a hasad azt még valahogy pillanatokig vissza tudod tartani, de a végtelenségig azt se, pedig 2 záróizomzat dolgozik ott.

Hüvelynél ilyen nincs. Talán ha pár évtizedet ráfordítanál valami hüvely tornára talán menne az, hogy teljesen össze zárd. De ez tényleg az esélytelen kategória.

2021. nov. 3. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem lehet. De miért szeretnéd? Sok jön egyszerre és nem fogja fel a betét? Használj tampont és betétet is ezeken a napokon! ;)
2021. nov. 3. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Az a vissza tartás olyan lenne mintha egy dugóval bedugnád és nem tudna kifolyni.

Ezzel csak kárt okoznál, mert a pete érést és a leválást nem lehet megakadályozni és ezért van a vérzés.

2021. nov. 3. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem visszatartani nehézkes, de ki tudsz érni a wc-re előtte, ha érzed, hogy lassan jön ki.
2021. nov. 4. 03:37
 6/7 anonim ***** válasza:
28%

Olvastam egy nőről, aki elvileg ezt csinálja. Van is egy facebook csoportja.

Nekem kicsit meredek, de ki tudja

[link]

2021. nov. 4. 07:54
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet.
2021. nov. 5. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!