Egyrészt gondolok arra, amikor menstruálni kell, hogy csak akkor jöjjön meg, amikor kiérnek a wc-re. Másrészt, olyan értelemben is vissza lehet-e tartani, hogy pl. ne ma jöjjön meg, hanem holnap?
Szerinted a sok tampon meg betét reklám az azért van, mert lusták a nők visszatartani? Szerinted itt a rengeteg kétségbeesett kérdés arról, hogy mit csináljanak ha mennek nyaralni és fürödnének az azért van mert amúgy lusták visszatartani?
Te kb egy 8 éves gyerek értelmi szintjén vagy...
2015. jan. 6. 17:31
3/10 A kérdező kommentje:
#2 nem emlékszek rá hogy írtam volna kort.
És attól, hogy te nem tudod visszatartani, lehet hogy mások igen? Aki sokat gyakorolja pl.
2015. jan. 6. 17:38
4/10 anonim válasza:
Nem, nem lehet visszatartani. A hüvelyben van izom, össze lehet húzni, de nem úgy, nem olyan mértékben, mint pl. a végbél vagy a húgycső záróizmát. Hiába szűkül össze a hüvely, a vér egy szűkebb lyukon is kifolyik. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan összehúzott állapotban tartani egyébként is meglehetősen fárasztó.
2015. jan. 6. 17:46
5/10 anonim válasza:
Második vagyok. Én sem a korodat írtam, csak az értelmi szintedet. Egyébként pedig elnézést, nem tudtad, hogy a sok milliárdos tampon illetve betétgyártó cégeket csak nekem alapították. Valószínű csak az én hormonrendszerem olyan, hogy nem tudom tudatosan beállítani, hogy egy nappal később jöjjön meg, mert most nem aktuális. Végülis a cukrosok is hülyék, hogy inzulinozzák magukat ahelyett, hogy megmondják a hormonrendszerüknek mit csináljanak.... Atyaég...
2015. jan. 6. 18:15
6/10 anonim válasza:
Kedves 77%,
miért nem tudsz normálisan viselkedni és válaszolni, illetve ha érdemben nem tudsz, akkor ne írj semmit. Menj a küvetkező kérdéshez!
2015. jan. 6. 18:51
7/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz!!
2015. jan. 6. 19:28
8/10 anonim válasza:
Ez sajnos nem így működik. Előtte pár nappal érzed, hogy meg fog jönni-fáj a melled, dudorodik a bimbód, rossz a közérzeted, fáj a hasad, fejed, hányingered van.
De ha megjön, akkor nem tudod megakadályozni, hogy a vér benned maradjon, az ki fog folyni.
2015. jan. 7. 23:28
9/10 anonim válasza:
Persze.
Csak veszünk egy nagy levegõt és kész :DDDD
2015. jan. 10. 14:48
10/10 anonim válasza:
Olyan nincs hogy menstruálni kell. Ez akkor jön amikor akar
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!