Melyik menstruációs kehely lenne jó nekem?
Figyelt kérdés
Azt terveztem, hogy váltok menstruációs kehelyre. Melyik konkrét termékek lennének jók nekem? Kicsit tanácstalan vagyok, tudnátok nekem segíteni?
Magasan helyezkedik a méhszájam, közepesen erős a vérzésem, a hüvely izomzatom közepesen erős, még nem szültem, 17 éves vagyok, és szűz.
2021. nov. 29. 16:30
11/12 anonim válasza:
Es elmosas nélkül rögtön visszarakod, ugy véresen? :O vagy csak 1x kell kivenni?
Milyen gyakran kell cserleni, kb?
12/12 A kérdező kommentje:
Elvileg jobb, ha elmosod, de ha nincs rá lehetőség, akkor csak eltörlöd, és megy vissza. Egyszerre akár 12 órát is kibír, de érdemes kicsit gyakrabban.
2022. febr. 4. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!