Miért betétet használnak a legtöbben?
Sok fiatal lány van itt az oldalon, aki még nem használ tampont, de lehet, hogy pl 5 év múlva màr fog.
Én amúgy nem láttam ezt a kérdést, be tudnád linkelni?
Én se szívesen dugdosnék fel semmit. A tampontól lehet akár halálos fertőzést is kapni, igaz, csak rendkívül ritkán fordul elő. De más gondok is lehetnek vele, nem sikerül kivenni, elfelejti időben kivenni stb. A kelyhet el se tudom képzelni, hogy rakják fel. Meg rém undorító lehet elmosogatni.
A betéttel legalább azt is látom, milyen erős a vérzés. Ha belül lenne valamilyen eszköz, fogalmam nem lenne mikor telik meg.
Elmúltam 30,de soha nem használtam mást betéten kívül. Betétből az Always márkát szeretem, ha ez is része a kérdésnek.
En evekig betet hasznaltam, a tampon gondolatatol rosszul voltam. A betettel viszont az volt a problemam, hogy folyamatosan gorcsben voltam. Olyan cuccokban kellett jarnom, amin nem latszott at, hogy pont betetet hordok, illetve nagyon gyakran atutott! Ilyenkor (pl.suliban) felsot kellett csavarnom a derekamra, mig haza nem ertem. Normalisan csereltem, sot! Viszont magam sem tudom miert, de ha kicsit mozgalmasabb napom volt, akkor mindig oldalt atazott! Nagyon kellemetlen volt, pedig minden betetet kiprobaltam!
Na akkor dontottem a tampon mellett es egy igazi megvaltas! Soha egy csepp sem kerult az alsonemumre! Annyi, hogy mindig van nalam kezfertotlenito, antibakterialis nedves intim zsepi. Annyi, hogy otthon tovabbra is betet hasznalok, igy megtalaltam az arany kozeputat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!