Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért betétet használnak a...

Miért betétet használnak a legtöbben?

Figyelt kérdés
Tegnap valaki feltett egy "szavazást" kérdésben h ki mit használ a menszeszre, és meglepődtem hogy a legtöbben továbbra is betét. Azért furcsa, mert sokszor itt is olvasni, hogy a tampon mennyivel jobb sokféle szempontból, nem beszélve az alternatív megoldásokról. Vajon mi lehet az oka a legtöbben betétet használnak a menstruáció miatt?

2021. nov. 4. 07:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10+ éve menstruálok, de nekem az a legkényelmesebb. Átázni csak akkor sikerült, ha nem cseréltem időben, de ez extrém ritka. Strandon tampont használok, ha úgy adódik, de a mindennapjaimban kellemetlen. Egy menstruációs bugyi kipróbálnék, de elég furcsán hangzik a koncepció, nem tudom, hogy tényleg olyan kényelmes lenne-e.
2021. nov. 4. 09:11
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Utálom a tampont, kellemetlen dugdosni, kihúzni még rosszabb, es volt, hogy éjszaka bent hagytam és hanyingerem volt napokig. Na, azóta nem használom.

A betéttől mindig lesz 1-2 pattanásom ott, de a menzesz végére elmúlik. A műanyag borítás miatt van, ami miatt ezt is utálom, de a műanyag nélküliekkel átázom, mert erős a vérzésem. Most fogok menzeszbugyira váltani, remélem az jó lesz.

2021. nov. 4. 09:18
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is azért, mert itt sok a fiatal lány aki még nem próbálta a tampont.

De szerintem koronként változó, hogy mi a legnépszerűbb, pl. ha csak a huszonéves lányokat nézzük, biztosan többen használnak tampont, 16 alatt nem, leginkább azért, mert még mindig sokan abban a tévhitben élnek, hogy a tampon "elveszi a szüzességet" és hasonló ostobaságok.

2021. nov. 5. 10:04
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Nem szeretem dugdosni a tampont, nagyjából ennyi az oka, hogy nem használom.

Intimkehely sem túl bizalomgerjesztő számomra. Napközben nem akarok magamban turkálni.

Nekem a betét a legjobb. Beragasztom, aztán kiveszem, összehajtom, kuka. Gyors, higiénikus.

2021. nov. 5. 19:31
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
én is betétpárti vagyok abszolúte. 30 elmúltam de sose használtam tampont. hogy ne látszódjon át szoknyába és persze harisnyába járok. nekem nem kényelmes de szerintem biztonságosabb a betét meg nem szeretek felnyulkálni magamnak.
2021. nov. 6. 09:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen ruhákban jártok, de soha semmilyen öltözékben nem látszott át/ki a betétem, és más nőknél se láttam ilyet.
2021. nov. 6. 10:00
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
16: Én utálom a betétet és már rég nem használom soha, de én sem értem, rengetegen mondják, hogy azért nem szeretik mert kilátszik. Ezt rajtuk kívül kb senki sem veszi észre, eleve a betét ott van a fenék alján, senki nem szokta azt nézegetni, meg ha nézegetik se látnák, csak azok látják akik hordják, mert ők direkt kifigyelik maguknak, senki más nem veszi észre... :D Ez tényleg csak ilyen női paranoia.
2021. nov. 6. 10:27
 18/19 anonim válasza:
87%
Valószínűleg a fiatalabb lányok azt jobban szeretik és szerintem ezen az oldalon is sokan vannak.🤷🏻
2021. nov. 7. 20:52
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Mert a sok hülye itt rémisztgeti a másikat a sokkal, meg a többi baromsággal. 15 éves korom óta csak tampont használok, még éjszaka is, a büdös életbe nem volt tőle semmi bajom. Rendesen fel kell tenni, egy pillanat az egész, kihúzni is egy pillanat, eszembe se jutott soha azon gondolkodni, hogy rossz amikor kiveszem, meg nem tudom én mi. Pedig sokszor éjszaka bőven nem telik meg a Mini tampon se, de semmi fájdalmas nincs benne kivenni. Annyi, hogy akkor erősebben kell húzni. Nagy kaland. Nappal meg normált, vagy nagyon néha ha olyan helyre megyek ahol nem tudom annyiszor cserélni, akkor supert használok, és kész.
2022. jún. 7. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!