Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki miért szereti a mosható...

Ki miért szereti a mosható betétet lányok??én imádom..a párom jobban kedveli.azt mondja sexisebb..és kényelmes.véleményetek?,

Figyelt kérdés
nem használok eldobható betétet..undoritó..én mindíg kimosom..ki használ még ilyet lányok?

2021. dec. 14. 13:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%
A kérdést nem én írtam, de nyilván neki se kéne így megnyilvánulnia. De annak se aki azt írta, hogy "nem ép" aki moshatót használ stb.
2021. dec. 18. 00:12
 22/25 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom felhúzta az agyát a kérdezőn. Pillangóhatás miniben.

Mert ugye van az a népi mondás hogy amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.

2021. dec. 18. 00:18
 23/25 anonim ***** válasza:
24%
Most megnéztem pár kérdést a témával kapcsolatban. Akkor is undorítóznak és kötekednek az emberek, ha a kérdező nem ír ilyet a kérdésébe, hogy az eldobható undorító. Akkor min húzzák fel az emberek az agyukat? Akkor hol van a pillangóhatás meg a drága kis közmondásod?
2021. dec. 18. 00:24
 24/25 anonim ***** válasza:
55%

Úgy érzem hogy most neked is kezd elborulni az agyad, beletettél a végébe egy kis gúnyt. Ebben a stílusban nem szándékozom folytatni a társalgást.

Engem nem zavar ha más szerint undorító az eldobható, javaslom hogy te se akarj idegeneknek megfelelni, csináld úgy ahogy neked jó, és hagyd meg mindenkinek a személyes véleményét amihez joga van.

2021. dec. 18. 00:28
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem kell javasolni semmit, köszi 😉
2021. dec. 18. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!